Građani Novog Pazara o izborima: Bez velikih očekivanja

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Glasanje u Sandžaku, gde je do 16 sati izašlo više od 40 odsto birača, protiče mirno, nisu zabeležene veće neregularnosti

thumbs b c d9e2037423ad7242c3921f01f50c490f

{module Oglas 1 – 2020}

Na parlamentarnim i lokalnim izborima u Novom Pazaru do 16 sati glasalo je 43 odsto upisanih birača. Novopazarci biraju predstavnike za republički parlament, ali i 47 odbornika za Skupštinu grada na period od četiri godine.

Građani Novog Pazara koji su iskoristili građansko pravo, a sa kojima smo razgovarali u blizini jednog od biračkih mesta, različito gledaju na period nakon proglašenja izbornih rezultata.

“Ja prvi put izlazim na izbore i dosta sam uzbuđena. Nadam se da će sve proteći kako treba i da će nakon ovih izbora sve biti bolje”, kaže Novopazarka Mina Jovičić.

“Apsolutno ništa ne očekujem od ovih izbora”, bio je kratak Novopazarac Semir Hoćanin.

{module Oglas 0 – 2020}

“Kolika god bila moja očekivanja pred svake izbore, partija koju odaberem me pozitivno iznenadi i nadmaši sve moje želje i očekivanja”, rekla je za AA Novopazarka Anida Nezirović.

“Ni od ovih izbora ne očekujem ništa značajno, hoću da poručim ljudima da svakako iskoriste svoje pravo koje im je garantovano, da izađu na ove izbore i podrže onu stranku za koju misle da zaslužuje njihov glas”, rekla je Novopazarka Nerma Zekić.

Novopazarci za novi skupštinski saziv u tom gradu u Sandžaku biraju između četiri liste. Prema informacijama iz Gradske izborne komisije, izborni proces na teritoriji Novog Pazara protiče mirno i bez zabeleženih većih nepravilnosti.

Sva biračka mesta otvorena su na vreme, a glasanje traje do do 20 časova.

U sandžačkim opštinama je, prema informacijama Opštinskih izbornih komisija do 16 sati glasalo preko 40 odsto od ukupnog broja upisanih birača. (AA)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker