Edin Đerlek kao nikad do sad: ”Smatrao bih to ličnim porazom”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---
Kada bi moje dete dozvolilo da mu drugar ili drugarica iz odeljenja, ma koje vere i nacije oni bili, šetaju sami na maturi, dobilo bi jedinstvenu životnu lekciju, a ja bih sebe zapitao kao roditelja kakvo sam dete odgojio i smatrao bih to ličnim porazom
Odgovornost direktora, uprave škole i razrednog starešine u ovom slučaju je ključna i svaki izgovor da se oni ne mešaju u to, te da deca sama o tome odlučuju, je licimerno i nemoralno skrivanje iza te iste dece, kako bi sebi priskrbili kakav takav alibi i time olakšali vlastitu savest za sramotu i neodgovornost koju su dopustili.
Ovakve stvari definišu karakter našeg grada i zato niko ne sme ćutati na ovakve devijacije u našem društvu i našoj zajednici!

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

2 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
3 mjeseci ranije

Ne lupaj nego prvo pročitaj šta su rekli iz dotične škole o ovom “slučaju”, i ne koristi jer si nesposoban za bilo šta, tako banalne stvari za par prljavih političkiih poena.

Megy
Megy
3 mjeseci ranije

Nikakav problem nebi bio da se našao učenik koji bi prošetao sa dve drugarice ali se vjerovatno nisu toga sjetili u tim trenutcima

Zadnja izmjena 3 mjeseci ranije od Megy
2
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex