Edin Đerlek KAKVOG DO SAD NISTE VIDJELI

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Edin Đerlek je iznenadio svoje fanove novim videozapisom snimljenim u beogradskom tramvaju, obučen u bijelu usku kombinaciju koja je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama.

Komentari poput “Pazarski šmeker” i “Pravi gospodin” ”Naš ponos, naša uzdanica”  samo su dodatno potvrdili divljenje njegovom stilu i pojavljivanju.

U pozadini videa mogu se čuti riječi rahmetli Muftije Muamera Zukorlića: ”Bez Božije ništa ne biva, on kaže uzvišeni diže koga hoće, spušta koga hoće, to je Božija ne može niko da vas spusti…”

U opisu videa Edin je napisao:”Zahvalan Bogu na svemu…”

Screenshot/Facebook

Osim što je poznat po svom političkom angažmanu kao zamjenik predsjednika SPP-a i potpredsednik Narodne Skupštine Republike Srbije njegovi fanovi često ističu kako je on simbol novog pristupa politici, kombinujući svoj javni imidž s aktivizmom i promocijom društvenih promjena.

Edin Đerlek je još jednom demonstrirao svoju sposobnost da se istakne u različitim kontekstima, bilo da je riječ o modi ili politici, te nastavlja privlačiti pažnju svojih pratitelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edin Đerlek (@edin.djerlek)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

7 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
7 dana ranije

O čemu je ovdje riječ, o manekenstvu, ili o ozbiljnom poslu koji treba ovaj uštogljeni da obavlja, koga zanima kako se on oblači, izgleda, i sl. Bošnjake zanima zašto se i on uvlači Vučiću u bulju, i nije on uneo ništa novo u politiku, uvlačenje u dupe vlastima je opšte poznata stvar u Srbiji poodavno, ovaj dokoličar samo nastavlja ono što je započeo “muftija”, preuzeo tu ulogu Usame, a vidimo da i ovaj radi isto.

Dex
Dex
7 dana ranije

I ja što udjem u tramvaj razgrnem novine. I nikad ne sedim iako ima mesta kolko hoćeš. E koje prese@ravanje sve neću videt.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
7 dana ranije
Odgovor za  Dex

Zašto li nije seo, pored ovoliko praznih sedišta?

Bell
Bell
7 dana ranije

Hha ha ha e ovi uhlebljeni breee nemaju srama a doticni se pita za kvaku svlacionice u skupstini …

Knežević Zoran
Knežević Zoran
7 dana ranije

Deluje mi na normalnog, školovanog i razboritog čoveka. Nadam se da nije zaražen islamskim praznoverjem, koje hara većinom komentatora na ovom forumu, kao i genetskom mržnjom prema Srbima i Srbiji, koju genetski mrzitelji i konvertiti tako dugo, vekovima neguju, dogradjuju i djubre najogavnijim i otrovnim djubrivima. I Djerlek postade omražena ličnost kod svih mračnjaka, koji još uvek žive u srednjem veku, samo zato što je odlučio da služi svojoj državi i svom narodu. Medjutim, ima jednu veliku manu, koja nervira sve ove islamiste, čiji je ideal Pakistan i kamenovanje , a ta mana je, ne ume da mrzi i što je još tragičnije, koristi svoj mozak. To je medju čoporom zabranjeno. To nije propisano od “jedinog i svemogućeg”. Sve je odlučeno i propisano još u VII veku i to se mora slediti bezpogovorno.

Pexi
Pexi
7 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Kod Kajkuša da odeš da te neko malo pogleda.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
6 dana ranije
Odgovor za  Pexi

Vidim da si svetski čovek pun znanja čim si upotrebio ono “X” u svom pseudonimu. To svim glupanima sa ovih prostora dodje kao detetu zvečka.

7
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex