Đorđević u N. Pazaru: Nećemo dozvoli da šačica obriše ono što je Vlada uradila

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ministar Srbije za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je Centar za socijalni rad i Domsko odeljenje za odrasle i starije u Novom Pazaru, kao i Dom za lica ometena u mentalnom razvoju u Tutinu.

djordjevic

{module Oglas 1 – 2020}

“Preventivne mere koje su na snazi već četiri meseca dale su dobre rezultate, na svu sreću trenutno u ustanovama nema zaraženih korisnika, nadam se da će tako i ostati, i da ćemo uspeti da ih sačuvamo od korona virusa”, rekao je Đorđević, prenelo je njegovo ministarstvo.

“Politika predsednika Aleksandra Vučića jeste jednaka briga o svim građanima”, rekao je ministar i naglasio da “nećemo dozvoliti da šačica ljudi obriše ono što je ova Vlada uradila, a uradila je više nego sve prethodne u poslednjih 50 godina”.

“Pomoć će dobiti svi oni kojima je ona potrebna, borićemo se i za unapređenje uslova rada, veće plate i penzije”, najavio je Đorđević.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.