Đerlek: Struka očekuje treći pik epidemije

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek je rekao za RTS da statistički podaci ohrabruju i pokazuju da se situacija polako, ali sigurno smiruje.

djerlek cats 696x405

{module Oglas 1 – 2020}

Međutim, napominje da je virus prisutan već nekoliko meseci i da se sa njim vodi ozbiljna borba. Kaže i da struka predviđa treći pik i da niko ne zna koliko će borba trajati.

Zbog toga oziva na oprez i da se spremamo kao da će taj treći pik biti krajem septembra ili početkom oktobra.

Dodao je da i dalje najviše zaraženih ima u Beogradu i Novom Sadu, i još jednom je apelovao na građane da se pridžavaju mera.

{module Oglas 0 – 2020}

Kako kaže, zabrinjavaju podaci iz regiona, zbog letovanja naših građana, jer je u tim zemljama situacija lošija nego u Srbiji.

Takođe, počinje škola, studenti se vraćaju u domove a deca u vrtiće i zbog svega toga bi svi pojeinačno trebalo da učestvuju u borbi i da se pridržavaju mera. (rts)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.