Biševac negirao Muratovića – Pokazat ću medijima dokumentaciju

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac demantovao je navode dr. Admira Muratović, da je priznao da je bio COVID pozitivan još od 15. juna. Biševac kazao da nevjerovatno na šta je Muratović spreman radi političkih poena.

zgfhtrzht

{module Oglas 1 – 2020}

– Ne mogu stvarno da vjerujem da jedan čovjek ima toliko zlu namjeru. Zna li on šta znači optužiti nekoga bez ijednog argumenta i ne dati mu da kaže. Ja samo želim da kažem da mu Allah pomogne. Nevjerovatno na šta je sve čovjek spreman rad nekih sitnih političkih poena. Mi smo se ovdje sastali i želimo dobro, bilo je i konstruktivnih prijedloga kako da formiramo tu komisiju i ko će biti. Sem njega, bilo je jako dobrih prijedloga. Očito se vidi da je došao sa namjerom da ovaj sastanak i ovu inicijativu pokvari”, kazao je Biševac.

Uslijedilo je pitanje od strane drugog medija gradonačelniku da pojasni od kada je Covid pozitivan, na šta je istakao da će svi mediji dobiti dokumentaciju i dokaze.

{module Oglas 0 – 2020}

“Kad čovjek mora od jednog takvog čovjeka da se brani i kaže pravu istinu, da ne bih ja sad pričao, postoji dokumentacija i vi ćete svi kao mediji dobiti dokaze, vama će svima to biti dostavljeno. Na ovakve zlonamjerne budalaštine da ovako čovjek sada mora da odgovara. Ja znam da ljudi svašta rade rad nekih sitnih političkih poena, ali da je ovako čovjek koji je završio islamski fakultet, koji je bio prije toga hodža spreman da optuži čovjeka bez dokaza – ja to ne mogu da shvatim. Znamo da je bio prije toga hodža, pa on makar zna šta znači to jednog nevinog čovjeka optužit. Njemu neka je na savjesti, ja kažem Allah da mu se smiluje i da mu pomogne”, istakao je Biševac.

Glavni cilj današnjeg sastanka je, navodi Biševac, da se sazna istina i da je od te ideje potekla ova inicijativa, jer je to svima u interesu. Komisija još uvijek nije formirana, navodi on, a današnji sastanak bio je samo inicijativa.

Izvor: SANA

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker