Novi Pazar / Ko je odgovoran što je dete uslikalo test male mature i poslao odraslom da ga reši! Da li su u aferi bili uključeni i nastavici?

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na polaganju male mature u Novom Pazaru juče je jedan đak telefonom fotografisao kombinovani test, pa ga potom objavio na Internet. Ko je odgovoran za ovaj propust?

1153043 osmaci mali maturanti mala matura test geometrija ls

{module Oglas 1 – 2020}

Kakve su inače procedure predviđene za polaganje male mature i ko brine o tome da testovi ne procure u javnost? Odgovore na ova i još mnogo druga pitanja, ovoga “Jutra” tražimo od pomoćnika ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Milana Pašića.

Na osnovu trenutnih podataka, a istraga je još uvek u toku, zamenik ministra smatra da je dete koje je fotografisalo test iz hemije imalo pomoć odraslih, a možda i nastavnika u Osnovnoj školi u Novom Pazaru. 

Iako je test fotografisan i poslat nekom odraslom da ga reši i potom uzvrati rešenjima, kako je moguće da danas niko ne može da nađe test i njegovo rešenje  na društvenim mrežama? 

{module Oglas 0 – 2020}

{vembed M=https://streaming.prva.ha.rs/videos/2020/06/20/11/313829_mala-matura-novi-pazarprva.mp4}

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.