Kurir / TREĆA MUFTINICA UZVRAĆA UDARAC DRUGOJ? Elma progovorila na godišnjicu smrti Zukorlića, a odmah se oglasila i Belkisa: NISI ME DAO!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Belkisa Crnovršanin, novopazarksa novinarka i treća žena po šerijatu pokojnog Muamera Zukorlića, odlučila je da se oglasi na godišnjicu smrti svog supruga na društvenim mrežama sa nekoliko potresnih satusa i slika na kojima se, kako se može pretpostaviti, nalazi upravo bivši muftija, piše Kurir.

Međutim, ono što je korisnicima društvenih mreža posebno privuklo pažnju je to što je Belkisa postavljala ove objave na Instagram nesposredno nakon intervjua za Kurir koji je dala druga Zukorlićeva supruga Elma Elfić, sa kojom se pokojni muftija godinama pojavljivao u javnosti.

– Nisam te ja birala. Mi smo bili suđeni i pre nego što smo se rodili i nisam ja veo niz kosu pustula, to bio si TI. I bila sam zapisana na tvojoj stranici knjige i bio si zapisan na mojoj i nisam te dala kada su te čupali iz moje duše i nisi me dao kada su ti čupali mene iz tebe,a srce voli gde god da se sakrije – napisala je u objavi na Instagramu lepa Belkisa, a zatim postavila fotografiju muškaraca i žene koje se drže za ruke, iako im se lica ne vide:

– I kada su naši dolasci i tvoj odlazak, i kada je vatra i kada je led u prsima, pozivaću se na ljubav… I kada mi sude i kada me poriču, uvek se pozivam na ljubav stazom koju smo prošli, ostavljajući trag duša neprolazane žalosti za nama.

Da podsetimo, Elma Elfić Zukorlić, druga supruga pokojnog muftije Muamera Zukorića, koji je iznenada preminuo pre godinu dana uoči predavanja na Internacionalnom univerzitetu, u emotivnoj ispovesti za Kurir juče je priznala da se sve teže suočava sa tim gubitkom i napadima na nju. Na pitanje o trećoj muftijinoj ženi i intriga koje su isplivale u javnost već nakon Zukorlićeve smrti, Elma je odgovorila:

– Mislim da bi bilo neumesno da ja govorim imenom i prezimenom o bilo kojoj osobi, posebno jer se pred nekim od njih nalazi budućnost, a u toj budućnosti i materinstvo. Saosećam s njima jer je im je privatni život izložen javnosti. Naravno, ukoliko nekome ne smeta da svoj život izlaže javnosti, ja na to neću imati nikakve komentare. Sebe ni tada, a ni sada nisam videla u tom filmu ili seriji, ma čijeg formata bila. Moj film je bio život s muftijom, vrlo intenzivan i plodotvoran i na privatnom i društveno-političkom planu. Iza svega toga stoje rezultat, kako zajednički, tako i pojedinačni, i to su fakti – kazala je Elma za Kurir.

Dan pred godišnjicu

Belkisa se hvalila poršeom

Inače, Beliksa se oglasila na društvenim mrežama i dan pred prvu godišnjice smrti lidera Stranke pravda i pomirenja i to da se pohvali luksuznom limuzinom

– Da ne boli svi bi bili heroji – citirala je lepa Belkisa pokojnog muftiju na fotografiji na kojima se vidi kako vozi skupoceni “porše panamera” vredan oko 150.000 evra.

(Kurir.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
6 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Muamer
Muamer
2 mjeseci ranije

Naljet vas vise bilo i sa drugom i trecom i cetvrtom…Dosadni ste vise sa ovim belosvetskim…

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
2 mjeseci ranije
Odgovor za  Muamer

100% si u pravu.

Sanel
Sanel
2 mjeseci ranije

Prelepa ova Belkisa

Huso
Huso
2 mjeseci ranije

Ova dosadi i bogu i narodu. Idi radi nesto. Prihvati se mantija i pite. Zevzek bez mozga.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
2 mjeseci ranije

Elma je rekla, onako kako je, imala je normalan brak, sa uspehom, dobila sa njim djecu, itd., dok je sa trećom situacija bila sasvim drugačija.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
2 mjeseci ranije

Zašto ovaj portal piše o apsolutno nebitnim likovima?

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
6
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker