Biciklistu u Pazaru mnogi napadaju: Primetio telefon kraj auta, zastao, uzeo, pa pogledao ka ljudima i otišao

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U međuvremenu smo saznali da je telefon vraćen vlasnici.

Pronalazač ili kradljivac? Snimak sa nadzorne kamere u Novom Pazaru pokazao je trenutak kada je biciklista ugledao nešto na zemlji pored parkiranog automobila. Zastao je, prišao i to što je uzeo poneo sa sobom. Pre nego što je seo na bicikl, pogledao je još jednom ka ljudima, koji su nekoliko trenutaka pre nego što je on zastao, izašli iz auta i krenuli nekud. 

Povela se polemika da li je biciklista kradljivac koji je “mogao da pretpostavi da je telefon ispao ženi iz auta” ili je prosto kao pošten pronalazač uzeo sa puta ono što je našao.

Kako se navodi na Pazar pressu, pozvani su pratioci da ako prepoznaju čoveka na biciklu kažu ko je, jer je 15. aprila popodne u blizini kružnog toka na Šestovu uzeo tuđ telefon.

U međuvremenu smo saznali da je telefon vraćen vlasnici.

Zato je jedna od korisnica podelila svoje zanimljivo iskustvo kada je pronašla tuđ telefon:

“Ja da sam na mestu bicikliste sad bi ovaj telefon otišao u reku Rašku. Nije ga čovek ukrao već našao i ja bi tako uradila. A sita sam ovog iskustva što se tiče telefona. Našla sam isto jedan telefon. I lepo ko prvi pozvao rekla da je telefon kod mene, ali mangup čiji je telefon je poslao policiju na mestu gde sam mu rekla da dođe i policija mene u kola i u SUP kao da sam ratni zločinac.

Podneo čovek prijavu protiv nalazača telefona i tražila sam da vidim tog gada od čoveka, ali se nije pojavio i ako sam pred policijom zahtevala da vidim to đubre od čoveka nije došao ni da se zahvali no s policijom sam imala posla. I zato imam loše iskustvo što se tiče pronalaženja tuđeg tefona i mnogo mi je žao pošto je reka Raška bila blizu moje kuće što ga nisam u reku bacila čim sam videla policiju i tad sam rekla u SUP i sad kažem i ako mislim da je neljudski ne vraćeno šta nađete bilo šta od sad kad bi našla vratila ne bi loše iskustvo i loši ljudi pokvare poštene ljude. Zato moj savet ne vraćajte nikom nista i ako znate čije je bacite, spalite koristite, al’ ne vraćaj nađeno, nikom, ništa i kraj”, napisala je ona.

Kako vi analizirate situaciju na ovom snimku?

(Telegraf.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker