Veliki uspjeh Novopazaraca – Bajramovići građevinari mondenskog Sočija

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Posle Olimpijskih igara 2014. godine kada su građevinske firme mislile da nema više posla u ovom ruskom turističkom i sportskom centru ALK++ Company porodice Bajramović rukovodila se potpuno suprotnom poslovnom filozofijom.

fgh6546z54

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Veliko tržište reagovalo je na konkurentnu ponudu ove firme, čiji je osnivač poslovni čovek iz Novog Pazara Numan Nuca Bajramović, prvim poslovnim aranžmanom I izgradnjom objekta sa 200 stanova. Od tada primena najsavremenije tehnologije, prestižni enetarijerski i eksterijerski projekti na čemu rade secijalisti iz raznih oblasti. učinili su da ALK ++ Company danas gradi više od 5000 stanova u ovom gradu na Crnom moru. Omiljeno letovalište Rusa, stecište turista iz celog sveta posebno je privlačno zbog blage zime i dugog leta.

gfh765gh56

Olimpijske igre, najbolje organizovane u istoriji njihovog postojanja, dale su poseban impuls i građevinskoj industriji, koja i danas cveta u Krasnodarskoj oblasti u kojoj je smešten Soči. Grad se širi i ne bez razloga. Sa plaža se vide vrhovi planina stalno pokrivenih snegom, a u samom Sočiju primetna je sutropska vegetacija. Turistička atrakcija su i brojni parkovi i grandiozna arhitektura sovjetskog doba.

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Biznis planom i analizom rukovodstvo ALK ++ Company dobro je predvidelo da će u gradu koji pretenduje da postane ozbiljna konkurencija Moskvi i Sankt Peterburgu, koji su suvereno dominirali kada je turizam Rusije u pitanju, doći do ekspanzije u građevinsrastvu. U ovoj kompaniji ukazuju da su na vreme, nakon Olimpijade uprkos situaciji s Ukrajnom zbog koje su se povlačili investitori i građevinske kompanije, krenuli da ulažu kapital.

gftr454545455tz

Ali i da se razvijajamo poslovno na ovom tržištu. To je vreme kada kupujemo najviše mehanizacije. Investiramo i u inžinjernu zaštitu: koroziju i održavanje brda, bušenje šipova, “Titanovih” ankera…I postali smo lideri I u izgradnji stambenih i poslovnih zgrada i inžinjernoj zaštiti, objašnjava za naš list prvi čovek ALK ++ Company Adnan Bajramović. Trenutno na realizaciji građevinskih poslova njegova firma upošljava čak 1200 radnika.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Kao “sedmica” na Lotou

Današnji Soči izgleda kao da je dobio „sedmicu“ na Lotou! Ta „sedmica“ je, ustvari, dobijanje organizacije zimskih olimpijskih igara. Zamislite samo kako može da izgleda grad u čiju infra i suprastrukturu i imidž, zajedno sa organizacijom uložen toliko novac da su ponele epitet najskupljih, ali i najboljih olimpijskih igara u istoriji.

I u takvom ambijentu ALK ++ Company uspela je da se izbori za lidersku ulogu u nadmetanju građevinskih kompanija, na ovom izuzetno zahtevnom tržištu, kaže potpredsednik kompanije ALK ++ Jevgenij Valerevič Grigorenko.

(Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.