N.Pazar / Imovina HK ”Raška” prodata za 192 miliona dinara

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Imovina Holding kompanije “Raška” u stečaju, među kojom su zgrade dorade, medicine rada i pogon u Deževi, prodata je danas na javnoj licitaciji za preko 192 miliona dinara, saznaje radio Sto plus.

tk rasska

{module Oglas 1 – 2020}

Zgrada dorade, površine preko 6.500 kvadrata, uz dva objekta bez određene namene ukupne površine blizu 220 kvadrata, prodata je za 140 miliona dinara, a kupio ju je konzorcijum privrednika iz Novog Pazara koje je na nadmetanju predstavljao Enver Suljić.

Ovi objekti nalaze se na katastarskoj parceli 10897/31 u Ulici Dimitrija Tucovića, a početna cena bila je 72,2 miliona dinara.

Početna cena za dispanzer medicine rada, površine 476 kvadrata, bila je oko šest miliona dinara, a prodat je za 40 miliona kompaniji “Erwin” iz Novog Pazara.

Zgradu tekstilne industrije i pomoćnu zgradu u Deževi, prateću opremu i inventar, kupio je Grad Novi Pazar po početnoj ceni od 12,6 miliona dinara.

(Radio stoplus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.