Firma Veselinovića i Radoičića kupila ”Novi Pazar put”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Kompanija “Inkop” iz Ćuprije, na čijem čelu su kontroverzni biznismeni, braća Zvonko i Žarko Veselinović, kao i Milan Radoičić, kupila je “Novi Pazar put”, saznaje radio Sto plus.

novipazar put

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Promena vlasništva, o kojoj se mesecima u Novom Pazaru govorilo, zvanično je zabeležena i u Agenciji za privredne registre gde je “Inkop” 6. januara upisan kao vlasnik 100 odsto kapitala jedne od najvećih kompanija u ovom delu Srbije.

Prethodni vlasnici “Novi Pazar puta” bile su komanije “Novi put plus” iz Sevojna i Montažno-proizvodno preduzeće “Jedinstvo” iz iste opštine. Inače, “Novi put plus” je ćerka firma “Jedinstva”.

Pre nego je “Novi Pazar put” i zvanično dobio nove vlasnike došlo je i do promene na čelu te kompanije, jer je početkom novembra za direktora postavljen Aleksandar Grbović, bivši upravnik Kazneno-popravnog zavoda Niš.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Građevinsko preduzeće “Inkop” iz Ćuprije osnovano je 1992. godine, a po 40 odsto vlasništva u njemu imaju Milan Radoičić i Zvonko Veselinović, dok 20 odsto kapitala te firme pripada Žarku Veselinoviću.

To preduzeće, kao deo konzorcijuma, dobilo je posao izgradnje deonice Ljig – Preljina, na Koridoru 11, vredan 60 miliona evra.

Njegovi vlasnici povezivani su sa raznim aferama, a protiv njih su vođeni brojni sudski postupci zbog izvršenja različitih krivičnih dela. 

N. Kočović, Radio sto plus

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.