Bivši upravnik zatvora u Nišu novi direktor ”Novi Pazar puta”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Bivši upravnik Kazneno-popravnog zavoda Niš Aleksandar Grbović postavljen je za novog direktora kompanije “Novi Pazar put” i on je na toj poziciji nasledio Ibrahima Škrijelja, saznaje radio Sto plus.

novipazar put

{module Oglas 2019 – U članku 1}

On je funkciju direktora jedne od najvećih novopazarskih firmi zvanično preuzeo 1. novembra, što je i zabeleženo u podacima Agencije za privredne registre.

Grbović (53), penzionisani pukovnik Vojske Srbije, na čelu zatvora u Nišu bio je nešto više od četiri godine (mart 2013 – septembar 2017), tokom kojih je ostvario zapažene rezultate, a iz te ustanove je samovoljno otišao, kako je tada rekao, na bolje radno mesto.

Grbović je završio Vojnu akademiju u Beogradu, kao i specijalizaciju za bezbednosne službe ocenom 10. Tri puta je vanredno unapređivan, bio je najmlađi pukovnik i nosilac je brojnih odlikovanja. Penzionisan je 2005. godine, protiv svoje volje.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Kao kandidat Srpske radikalne stranke 2008. godine izabran je za predsednika Opštine Požega, ali je nakon godinu dana podneo ostavku.

Iako je došlo do promene na čelu novopazarskih Puteva, vlasnička struktura, za sada, je ostala ista.

Vlasnik nešto preko 77 odsto kapitala ove firme je kompanija “Novi put plus” iz Sevojna, a ostatka Montažno-proizvodno preduzeće “Jedinstvo” iz iste opštine. Inače, “Novi put plus” je ćerka firma kompanije “Jedinstvo”.

(N. Kočović, Radio sto plus)

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.