Muškarac se sukobio s medvjedom da zaštiti svoja tri psa (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Isječak napada medvjeda postao je viralan na internetu, a Hickox je kasnije na Facebooku napisao kako su njegove ozljede, na svu sreću, samo površinske. Psima nije bilo ništa, jer ih je uspješno zaštitio

Jedan muškarac s Floride odbranio je svoja tri štenca jazavčara od napada medvjeda.

Dramatične snimke kućne nadzorne kamere pokazuju kako Walt Hickox instinktivno reagira i baca se između velikog medvjeda i njegova tri psa Picklesa, Peppera i Piper. Hickox je pljeskao i vrištao kako bi uplašio medvjeda i gurnuo ga kroz vrata svog trijema dok ga je pokušavao ugristi. Zatim je gurnuo klupu ispred vrata kako bi spriječio medvjeda da se vrati.

Hickox je rekao da nije niti trenutka razmišljao o vlastitoj sigurnosti i da je samo pokušavao zaštititi svoje ljubimce i porodicu tokom napada.

“Nije mi puno toga prošlo kroz glavu, osim onoga što će se dogoditi ako prođe pored mene i uđe u kuću u kojoj su bili ostali moji psi i moja žena”, rekao je za WFTV.

Isječak napada medvjeda postao je viralan na internetu, a Hickox je kasnije na Facebooku napisao kako su njegove ozljede, na svu sreću, samo površinske. Psima nije bilo ništa, jer ih je uspješno zaštitio.

Pogledajte video :

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker