‘E pa nećeš!‘: Vlasnik uskočio u svoj automobil kojeg je ‘pauk‘ pokušavao odvesti i pobjegao (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Dok kamion ulazi u raskrsnicu, vozač Challenger-a do kraja pritiska papučicu gasa i oslobađa se šlepera u pokretu.

Ako imate kredit za automobil i propustite nekoliko plaćanja, taj automobil je u opasnosti da bude vraćen u posjed.

To se dešava više nego što mislite: u SAD-u se svake godine zapleni oko 2,2 miliona automobila, što je oko 6.027 vozila u 24 sata.

Viralni video koji je Raphousetv objavio na Tviteru pokazuje šta je uradio vlasnik Dodge Challenger-a nakon što su pokušali da ga zaplene. Snimak je snimila zadnja kamera vučne službe, a izgleda kao scena sa seta “Brzih i žestokih”.

Naime, vlasnik je uskočio na vozačko mjesto Challenger-a koji je vučna služba vukla. Kada kamion ulazi u raskrsnicu, vozač Challenger-a pritisne papučicu gasa i oslobodi se šlepera u pokretu, zamalo udarivši u drugi automobil.

Ostaje nejasno zašto bi neko otišao i uradio ovo, pogotovo kada svi znamo da bi to moglo da nas uvede u velike probleme sa vlastima, a da pritom ugrozi i sopstvene živote.

Ako vam se auto vrati u posjed jer ste propustili nekoliko plaćanja, to je početak komplikovane i skupe afere. Za početak, ostavlja negativan trag na vašoj kreditnoj istoriji, što znači da ćete se teško kvalificirati za buduće kredite kod potencijalnih zajmodavaca.

Jasno je u čemu je pogriješio vlasnik Challenger-a, ali bi vozač šlepera mogao biti optužen i za vuču automobila sa suvozačem unutra. “Radio sam na polju sakupljanja i skladištenja više od 17 godina. Većina šlepera neće se odvesti s nekim drugim automobilom jer bi se to moglo smatrati kidnapovanjem. Vjerovatno nije primijetio da je tip ušao u auto”, napisao je jedan komentator.

Pogledajte video :

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker