Vučić / Danas je dvoje mrtvih u N.Pazaru – Ja sam kriv što posle izbora nisam ostao u zemlji, živ se pojedoh

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom današnjeg dana obišao je aerodrom „Batajnica“ gde se nalaze nove bespilotne letelice.

Tan2020 3 21 192841784 1 696x462

{module Oglas 1 – 2020}

Nakon obilaska organizovana je konferencija za novinare.

Vučić je jutros razgovarao sa koordinatorom Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsadom Đerlekom i novopazarskim generalima, te poručio da je stanje u tom gradu sada bolje.

– Delimično stabilizovano stanje. Danas je, za sada, dvoje mrtvih. Ja sam kriv što posle izbora nisam ostao u zemlji. Živ se pojedoh. Sigurno je da bih ranije uključio vojsku da sam bio ovde. Šta da radite, ne možete baš sve. Mnogo mi je žao zbog toga – rekao je on.

{module Oglas 0 – 2020}

Vučić je izjavio da se razgovara o izgradnji nove bolnice, privremene, koja će biti glavna za eventualni sledeći udar koronavirusa.

– Ako nas virus ovako bude mučio i ako nas ovako muči tokom leta, ko zna šta će biti na jesen. Sada razgovaramo, pregovaramo da napravimo veliku novu bolnicu, relativno privremenu, da može da traje 30 godina – rekao je..

Bolnica bi bila nalik na onu izgrađenu u VMC Karaburma, a u njoj bi bilo 500 do 1.000 ležajeva, za intenzivnu i poluintenzivnu negu.

– Da priključimo respiratore i da to bude glavna bolnica za sledeći udar. Ovako ne možemo da izdržimo, sve bolnice su nam pune – rekao je Vučić.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker