NPSS: Osumnjičeni A.D. nije naš član, pronađene legitimacije drugih sindikata

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

NOVI PAZAR – Juče je u Novom Pazaru uhapšen A.D. zbog sumnje da je, predstavljajući se kao radnik Ministarstva unutrašnjih poslova, a koristeći legitimaciju sindikata, izvršio krivično delo lažno predstavljanje.

img 1098 1

{module Oglas 1 – 2020}

Tom prilikom, na našem portalu je u tekstu “Lažno se predstavljao kao policijski inspektor: Uhapšen muškrac u Novom Pazaru” tehničkom greškom upotrebljeno ime “Nezavisnog policijskog sindikata Srbije” i ovom prilikom istom upućujemo javno izvinjenje.

Naime, osumnjičeni je imao uredno izdatu legitimaciju “Sindikata policije i policijskih starešina”, sa potpisom i pečatom te sindikalne organizacije.

{module Oglas 0 – 2020}

“Želimo da se ogradimo od celokupnog teksta predmetne vesti, a u kojoj se navodi da je uhapšeno lice naš član i da poseduje službenu legitimaciju Nezavisnog policijskog sindikata Srbije.Naime, kolege iz OKP-a PPU Novi Pazar uhapsile su i odredile policijsko zadržavanje licu A.D iz Novog Pazara koji se predstavljao kao radnik MUP-a. Prilikom pregleda lica i pretresa njegovog stana i poslovnih prostorija, kod istog su pronađene službene legitimacije drugih sindikata u policiji, kao i organizacija i udruženja u okviru MUP-a R. Srbije. Među pronađenim i privremeno oduzetim službenim legitimacijama nema legitimacije Nezavisnog policijskog sindikata Srbije (NPSS) i predmetno lice nikada nije bilo član našeg sindikata” – navodi se u saopštenju NPSS.

Iz Nezavisnog policijskog sindikata Srbije podsećaju da svaki sindikat mora postojati da bi se borio za prava radnika.

“Nezavisni policijski sindikat Srbije kao sindikat radnika MUP-a postoji upravo da bi se, legitimnim sredstvima, borio za poštovanje prava policijskih službenika i tako će i ostati. Sindikalna borba će za NPSS i u buduće biti jedini način borbe, jer ovaj sindikat postoji zbog svojih članova” – zaključuje se u saopštenju.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker