Severina prije privođenja ponudila ”tri objašnjena” policiji, nijedno nije upalilo

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pjevačica je zaustavljena oko 21 sat u blizini Tržnog centra Okov u Ulici Partizanske avijacije u Beogradu

9035d9f1745d93e4e3e7

{module Oglas 1 – 2020}

Pjevačica Severina Kojić sinoć je privedena u Novom Beogradu, gdje je vozila automobil za vrijeme policijskog sata.

Kako doznaju Novosti.rs, izrečena joj je novčana kazna u iznosu od 50.000 dinara (oko 1.000 KM). S obzirom na to da je za kršenje policijskog sata predviđena kazna u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara, pjevačica je imala sreće.

Severina je pristala na to da odmah plati puni iznos kazne. Srpski medij piše i da je mijenjala iskaze pred policijom, najprije je rekla da je krenula do apoteke pa da je preparkiravala automobil, a na kraju i da se posvađala sa suprugom Igorom Kojićem.

Severina je prekršaj priznala i preko svog PR-ovca Davora Grgina.

{module Oglas 0 – 2020}

“Severina se večeras pakirala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platit će novčanu kaznu. Nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi puta susreće. Naime, jučer je, nakon 32 dana, prije povratka u Zagreb, otac dopustio da vidi sina na 15 minuta. Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srbijansko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dijete u Zagreb, jer ona ne bi mogla natrag u Srbiju, a njemu nije vjerovala, zato što je na sve moguće načine sprječavao da vidi dijete, opstruirao povratak u Zagreb, ne pristajući da se dijete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj, s majkom koju nije vidio više od mjesec dana”, stoji u njihovom priopćenju.

Pjevačica je zaustavljena oko 21 sat u blizini Tržnog centra Okov u Ulici Partizanske avijacije u Beogradu.

Policija je zaustavila BMW zagrebačkih tablica, a provjerama je utvrđeno da pjevačica nema dozvolu za kretanje tokom policijskog sata, te je privedena u stanicu.

Nakon toga odvedena je sucu za prekršaje. (Fokus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex