Otkriven razlog zbog kojeg se raspala grupa Hurricane

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Prije nekoliko dana zvanično je potvrđena vijest o raspadu grupa Hurricane. Iako se tada nije naveo razlog raspada, srbijanski mediji navode da je se grupa raspala zbog male zarade.

Pjevačice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenia Knežević probile su na regionalnu muzičku scenu 2019. godine kada su predstavile pjesmu “Favorito” koja je vrlo brzo postala hit. Međutim, tri godine kasnije djevojke su odlučile krenuti u solo karijere.

Raskol u grupi počeo je kada njihov producent Zoran Milinković više nije htio da ulaže svoj novac u grupu. Djevojke su pjevale najčešće za 300 eura po nastupu, jer im je toliko ostajalo kada su im se odbijali svi troškovi.

Sanja i Ksenija su u početku pristale na ovaj način rada, ali kada je menadžer prestao sa finansiranjem, njih dvije su se pobunile zbog Ivane.

Kako navode srbijanski mediji njima je najviše zasmetalo to što je Ivana prilikom koncerata tražila od Sanje i Ksenije da pjevaju s njom, jer je slabiji vokal, kao i zbog toga jer joj glasovne mogućnosti nisu dozvolile da iznese sama svoje dijelove u pjesmama.

Vučićeva i Kneževićka su smatrale da nije u redu da i one pjevaju za 300 eura, koliko je dobijala i Ivana, koja je najviše igrala i pravila show, već da zaslužuju više. Tu je nastao sukob između djevojka, koji je kulminirao raspadom grupe.

Također, navodi se i da Sanja i Ksenija od početka saradnje nisu mogle da smisle Ivanu, za koju su smatrale da je favorizovana u odnosu na njih dvije, a to se vidjelo upravo i po tome što nisu htjele da joj pomažu tokom koncerata.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker