Hapšenja u Novom Pazaru zbog korupcije: Dom zdravlja, srednja škola…

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su tri osobe i podneli krivične prijave protiv dve osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja

rgthzjhkikuztrergtz

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Uhapšeni su odgovorna osoba srednje Tehničke škole Trstenik, odgovorno lice Doma zdravlja u Novom Pazaru zaposleni u Domu zdravlja Novi Pazar, dok su krivične prijave podnete protiv 65-godišnjeg i 43-godišnjeg muškarca

Trojici osumnjičenih je određen pritvor

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su tri osobe i podneli krivične prijave protiv dve osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Uhapšeni su P.S. (1974), odgovorna osoba srednje Tehničke škole Trstenik, M. I. A. (1964), odgovorno lice Doma zdravlja u Novom Pazaru i I. D. (1974), zaposleni u Domu zdravlja Novi Pazar, dok su krivične prijave podnete protiv 65-godišnjeg i 43-godišnjeg muškarca.

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Kako se sumnja P.S. i šezdesetpetogodišnji muškarac, bivši zaposleni u Visokoj tehničkoj mašinskoj školi strukovnih studija u Trsteniku, u periodu od septembra 2018. do juna 2019. godine, potpisivali su i overavali zapisnike o navodno položenim ispitima za „B“ i „C“ kategoriju kandidatima Saobraćajne škole Trstenik iako isti nisu ni prisustvovali ispitima.

Osumnjičeni M. I. A. , I. D, kao i 43-godišnji muškarac koji je zaposlen u Domu zdravlja Novi Pazar su, kako se sumnja, od maja 2018. do jula 2019. godine, sačinjavali zapisnike o polaganju ispita iz prve pomoći i izdavali potvrde o položenom ispitu iz prve pomoći za 200 kandidata u kojima su unosili neistinit sadržaj da je ispit održan i da su ga kandidati položili, iako kandidati nisu ni prisustvovali obuci i ispitu.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Izvor: Alo

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker