OSTAVILA JE BEBU SAMU U OTKLJUČANOM AUTOMOBILU, a kad se vratila iz apoteke ZATEKLA JE PRAZNA KOLA: “Mislila sam da ću se zadržati na minut, ali se odužilo…”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Kada je pre dva meseca saznao za užasnu naviku svoje supruge, muškarac je odlučio da je nauči pameti i priredi lekciju koju još dugo neće zaboraviti.

Dok su naručivali zajednički ručak, muškarac je zamolio suprugu da izabere neki od restorana koji imaju šalter za automobile, kako ne bi morali da uznemiravaju sina koji je bio udobno smešten u sedištu za decu. Međutim, supruga mu je tada rekla da “nije velika stvar ostaviti bebu u auomobilu dok na brzaka obavljaš nešto”, prenosi “Miror”.

Nisam imao pojma da je ikada uradila to. Rekao sam joj da mi nije prijatno da ostavlja dete ni na minut samo u automobilu, a ona je priznala da to radi od kada se dečak rodio i da je uvek bio dobro. Rekla mi je da je tako kupila hranu, ulazila u apoteku, poštu i slično. Bio sam šokiran – napisao je otac na “Reditu” i dodao kako mu je supruga obećala da će ubuduće izbegavati takve situacije.

Međutim, obećanje je bilo kratkog daha. Kada se muškarac jednom prilikom vraćao od svog brata, video je ženin automobil parkiran na pumpi, pa je odlučio da stane i javi joj je. Međutim, u otključanom autu je mališan sedeo sam, ponovo ostavljen bez ikakvog nadzora.

– Prebacio sam ga u svoja kola i odvezao se na drugu stranu da vidim njenu reakciju. Čekao sam šest minuta da se pojavi. Kad je videla da ga nema mahnito je počela da se osvrće oko sebe i da plače – priseća se otac.

Objasnio je da nije dozvolio da ovo dugo traje, te je preparkirao auto da pokaže ženi da je sve u redu, međutim, posle njenog prvobitnog olakšanja usledio je bes.

– Bilo je lako da se zaustavim i odvedem ga. Niko drugi na benzinskoj pumpi nije ni primetio! Da ga je neko zaista oteo to bi bila 100 posto njena krivica – smatrao je on.

Supruga ga je, kako kaže, nazvala “surovim i psihotičnim” i tražila da joj se izvini, na šta nije pristao, te se sada zapitao da li je preterao sa svojim postupkom.

– To što si uradio je okrutno, ali je bilo apsolutno neophodno – glasio je jedan od komentara, sa kojim su se složili i ostali korisnici.

Izvor:Srbija danas

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Povezani članci

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker