Maloletnica se predozirala u Bijelom Polju

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nakon što se u javnosti objavljene nezvanične informacije da se u Bijelom Polju predozirala maloljetnica u jednom lokalu CdM-u je iz Uprave policije saopšteno da se ona predozirala, ali ne u kafiću nego u iznajmljenom stanu.

Maloljetnica A.V. iz Podgorice, zatečena je u Bijelom Polju 24. juna bez svijesti i nakon ukazane pomoći u tom gradu transportovana je u Klinički centar Crne Gore. Sumnja se da je ona koristila opijate, te da je usljed toga izgubila svijest. Ona se trenutno nalazi na liječenju Odjeljenja intenzivne njege u KCCG, sopšteno je CdM-u iz Uprave policije.

“Dežurni ljekar Hitne medicinske pomoći Bijelo Polje je 24. juna u 13.10 časova prijavio je Centru bezbjednosti Bijelo Polje da su postupali po prijavi građana i ukazivali ljekarsku pomoć u jednoj kući maloljetnoj A.V. iz Podgorice. A.V. je zatečena bez svjesti”, kazali su CdM-u u Upravi policije.
Policija je obavila neophodne provjere u Opštoj bolnici gdje je A.V. ukazana ljekarska pomoć.
Kako je dovezena u besvjesnom stanju urađen je test na droge koji je pokazao da je koristila marihuanu i Benzodiazepines (BZD).
“Na osnovu do sada preduzetih mjera i radnji, uz saradnju sa Višim državnim tužilaštvom u Bijelom Polju, utvrđeno je da je A.V. došla iz Podgorice u Bijelo Polje i da je boravila kod drugarice u njenom iznajmljenom stanu”, napominju u policiji.
U cilju istrage policajci su obavili uviđaj u kući gdje je A.V. pronađena i pronašli tri prazne table od tableta “Ksalol”.
Prikupljena su obavještenja od više osoba sa kojima je A.V. bila u kontaktu za vrijeme boravka u Bijelom Polju.
“A.V. je transportovana u KCCG u Podgorici radi daljeg liječenja gdje se i sada nalazi na Intenzivnom odjeljenju Interne klinike. Prikupljena obavještenja dostavljena su Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na nadležnost”, kazali su CdM-u iz Uprave policije.

Izvor: CdM

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker