En Nisa: Poznata ruta večerašnje protestne šetnje za Palestinu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Centralnim ulicama grada kretaće se svi okupljeni Novopazarci zbog izražavanja solidarnosti sa narodom Palestine na večerašnjem protestu pod sloganom “Za slobodu, za mir, za Palestinu” koji počinje u 19 časova. Organizatori protesta, predstavnici udruženja En-Nisa u svom pozivu detaljno prikazuju i rutu kretanja.

Ona polazi sa trga Gazi Isa-bega Isakovića prema parku i ulici Gradskoj, gde se skreće na ulicu 1. Maja.

a1tv

Iz ulice 1. Maj ići će se ka smeru centralne gradske ulice Stevana Nemanje, prolazeći pored Arap džamije, opštine, a na prvoj raskrsnici okupljeni će se dalje usmeriti na ulicu AVNOJ-a.

Kako dalje stoji u pozivu, iz ulice AVNOJ-a ići će se u pravcu ulice 28. novembra, a onda levo ka ulici Šabana Koče do druge raskrsnice u pravcu ka Melajskoj džamiji.

Od te tačke usmeravanje ide ka gradskoj Policijskoj upravi, gde će se odmah zatim okupljeni vratiti na početku tačku – gde se protestna šetnja i završava.

Podsetimo, drugi protest podrške Palestini u Novom Pazaru zakazan je za četvrtak, 2. novembra. u 19h pod sloganom “Za slobodu, za mir, za Palestinu!”, koji organizuju predstavnici udruženja En Nisa.

a1tv

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Huso
Huso
11 mjeseci ranije

Dokon narod. Prodji se prde . Vise se sekiramo za Palestince nego za sebe. Zna se sta ce biti. Beda, sirotinja na milost zapada. Surova realnost.

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex