EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA ELME SINANOVIĆ – Od majke je nasledila talenat za pevanje

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Hulija je sklona eksperimentisanju kada su u pitanju stilovi.

Elma Sinanović ostavila je trag na domaćoj muzičkoj sceni, pa se njeni hitovi “Čarobno, čarobno”, “Ah, tugo, tugo” i “Gradske priče” i posle mnogo godina od objavljivanja rado pevaju širom regiona, dok se o njenom privatnom životu ne zna mnogo.

Elmin suprug Smail preminuo je pre par godina, nakon borbe sa opakom bolešću, dok je pevačica nastavila da živi u Novom Pazaru sa ćerkom Hulijom, koju retko kad vidimo u javnosti.

Hulija je nasledila talenat od majke za pevanje, pa je Elma u par navrata isticala da ćemo uskoro čuti kako njena naslednica zvuči, te da će objaviti duet u koji i te kako veruju.

Elmina ćerka je prava lepotica, a često menja imidž, tako da na društvenim mrežama mogu da se nađu njene fotke sa crnom kosom, ali i plavom i crvenom, a i stil joj varira iz nedelje u nedelju.

(alo)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

4 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Adi
Adi
10 mjeseci ranije

Ahahahahhaha

Sabina
Sabina
10 mjeseci ranije

Sto je sad pocela majka da je gura da izlazi po novina na silu a ona sva napumpana i izgeda ko majmunka neka boze sacuvaj.. Elma cerka ti lici na supruga, nije imala na koga da je lepa a ovim natpisima samo navlacis jos vise da je ismejavaju i sprdaju i samo ce joj opadati samopouzdanje jer ce biti negativnih komentara, kasnije ce ici iz krajnosti u krajnost sa operacijama i pilulama nije estrada za nju ne peva lose ali kako je pocela ima da lici na majkl dzeksona, a ove loptice na obrazima joj nisu trebale samo su je izoblicile

Deno
Deno
10 mjeseci ranije

Pa pokazali ste je vec jednom sa onom izmisljotinom o seiku, sto se ponavljate

Koo
Koo
10 mjeseci ranije

I sise je nasledila od majke

4
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex