Zukorlić: Narko-kriminalci se žele infiltrirati u Islamsku zajednicu, ali će dobiti nogu i iz IZ-e i iz Gradske uprave

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

PredsjednikStranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić, obraćajući se funkcionerima i članova na velikom iftaru, kazao da za njega postoji samo jedna Islamska zajednica, te da joj je SPP-a na usluzi na svim poljima u kojima joj može pomoći.

Posebno istakao da rukovodstvo Islamske zajednice nije naivno, te da će narko-kriminalci se žele infiltrirati u IZ “dobiti nogu”.

– Rekli su osvetit ćemo im se za koaliciju u BNV-u, tako što ćemo da se infiltriramo u Islamsku zajednicu. Ko je rekao? Narko-kriminalci. Neki će se čuditi zašto pominjem drogu u Ramazanu, pa najveći je sevap pričati protiv droge u Ramazanu. Šta će se desiti sa njima?

Oni misle da je rukovodstvo Islamske zajednice naivno, braćo i sestre nemojte da se brinete, dobit će nogu iz Islamske zajednice, a ne samo iz Islamske zajednice nego i iz škola i bolnica i ustanova i javnih preduzeća i iz Gradske uprave u Novom Pazaru.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

3 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Bell
Bell
1 godina ranije

Ovaj bas odlepio *beduinac* e crnji crnjo,a znas da si u kolu s VOZDOM BG /skim gde mu sipate dukate u mafijsko narkodilersko gnezdo da bih imperiju i spregu sacuvali i sad se kunes u veru bla bla bla cuti i krckaj zaostavstinu

Alma
Alma
1 godina ranije
Odgovor za  Bell

Beli,belo…belo…sami se javljate….mars u sajte gde vam je i mesto…

Haso
Haso
1 godina ranije

Stoje BABI milo u san jos se snilo.

3
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.