MAJKA STRADALA, JEDNO OD TROJE DJECE U TEŠKOM STANJU – Detalji stravične nesreće kod Prijepolja: Petočlana porodica bila u “škodi”, jedino muž prošao bez povreda

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se nešto iza 11 sati dogodila u mestu Stanjevine nadomak Prijepolje poginula je 35-godišnja žena iz Čajetine, saznaje “Blic”.

Istom prilikom troje njene male dece je povređeno, od čega jedno teže i ono je prebačeno na Institut za majku i dete u Beograd. Suprug stradale je sedeo na mestu suvozača i on je prošao bez povreda.

Nesrećna Čajetinka upravljala je “škodom” koja se kretala iz pravca Bistrice ka Priboju.

U Stanjevinama, na mestu na kome se tik uz put do pre dve godine nalazila istoimena deponija, vozilo je iz još uvek neutvrđenih razloga skrenulo sa mokrog kolovoza i udarilo u zaštitnu ogradu.

Ubrzo su na lice mesta stigli policija i hitna pomoć koji iz olupine automobila nisu uspeli da izvuku putnike, zbog čega je zatražena pomoć vatrogasaca-spasilaca iz Prijepolja.

Žena koja je vozila nije davala znake života, a vatrogasci su morali da seku smrskani automobil da bi iz njega izvukli njenu porodicu. Dete koje je prošlo sa težim povredama posle pregleda je transportovano za Beograd.

(Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex