Ovo što sam doživeo u Novom Pazaru, nema nigdje (Video)
Posle mnogo probanih roštilja odlučili smo da posetimo Novi Pazar za koji kažu da se tamo spremaju najbolji ćevapi. Išli smo u najstariju ćevapdžinicu – Šadrvan roštilj kod Jonuza, gde smo se uverili da su stvarno najbolji i snimili kako se prave juneći ćevapi po starom pazarskom receptu.
{module Oglas 1 – 2020}
Domaćinska atmosfera i ljubazni novopazarci dočekal su Gastromaratonca koji je potvrdio da su za sada ćevapi od Junetine iz “Šadrvana” najbolji koje je jeo, a spremaju se po istom receptu za ćevap meso već decenijama u nazad. Sa nama u ovoj emisiji je bio i atletski reprezentativac Elzan Bibić koji nas je vodio na najbolje Pazarske mantije u radnji “Sve pod sač”.
Stvarno su najbolje! Napustili smo Novi Pazar punih stomaka Ali ono najbitnije je da smo ga napustili punog srca jer smo ovde stekli novu braću i prijatelje. Gastromaratonac preporučuje svima koji nisu bili da svrate do Novog Pazara i probaju Jonuzove ćevape i naravno mantije.
Pogledajte video :
{module Oglas 0 – 2020}
https://www.youtube.com/watch?v=5N_Q6lVyBsY
{module Oglas 2 – 2020}