Incident u Skupštini: Boško Obradović na silu izbačen sa sjednice (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Lider Dveri Boško Obradović na današnjoj sjednici Skupštini napravio je incident, nakon što je počeo da zviždi kada je predsjednica Skupštine Maja Gojković dala reč premijerki Ani Brnabić. Iako ga je Gojkovićeva isključila sa sjednice, on nije želeo da napusti salu, pa ga je obezbjeđenje na silu izbacilo, piše Nova.rs.

bosko obradovic 4 696x469

{module Oglas 1 – 2020}

Boško Obradović došao je danas na sjednicu Skupštine, na kojoj se raspravlja o ukidanju vanrednog stanja, i napravio incident, kada je na samom početku  počeo da duva u pištaljku. Predsjednica parlamenta mu je prvo izrekla dvije opomene, posle čega ga je isključila sa sjednice.

Gojkovićeva je naredila obezbjeđenju da izbaci Obradovića iz Skupštine iz sale, ali je odbio izađe. Ona je potom odredila 20 minuta pauze.

Sjednica je prekinuta, ali je u sali ostala većina poslanika, uključujući i Obradovića kog obezbjeđenje iz prve nije uspijelo da izbaci i koji je došao do govornice. U sali su i premijerka i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Obradović je nastavio da zviždi još neko vrijeme i nakon zvaničnog prekida sjednice, da bi se predsjednica Skupštine ponovo obratila i rekla da zasijedanje neće biti nastavljeno dok lider Dveri ne izađe iz sale. On ni tada nije htio da izađe, a kako je prenio Tanjug, nastavio je zviždi i viče “dole Vučić, dole Vlada”. Obezbjeđenje ga je potom na silu izbacilo, dok se on otimao i držao za zastavu.

Nakon što je nastavljena sjednica, Gojkovićeva je rekla da je Obradović pocepao sinopsis.

Pogledajte video :

{module Oglas 0 – 2020}

https://www.youtube.com/watch?v=b0qmvcoBNGI

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.