Vijetnamci oduševljeni objavom Huseina Memića o Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ministar turizma i omladine Husein Memić objavio je post na društvenoj mreži Facebook pod nazivom “Istini nije potreban niko da je brani”. Ova objava se odnosi na korićenje rijeka u Novom Pazaru.

Velikom broju vijetnamaca se svidjela ova objava, oduševljeni su. Tako da je ministar dobio veliki broj lajkova. Zašto vijetnamci u tolikom broju lajkuju neku objavu o Novom Pazaru? Procijenite sami…

U objavi na društvenim mrežama, Husein Memić je objavio :

Istini nije potreban niko da je brani
 
Dok svakodnevno gledamo radove na uređenju novopazarskih rijeka, naočigled javnosti, projekta za koji smo se borili i izborili, ne možemo zaboraviti one koji su sumnjali i negirali očigledno.
 
Oni su plasirali laži, potkopavali i omalovažavali napore, u pokušaju da relativizuju jedan od najvažnijih kapitalnih projekata u istoriji Novog Pazara.


 
Iza nas ostaju trajni hajrati, djela koja će služiti generacijama Novopazaraca, a to je suština našeg političkog djelovanja – raditi za budućnost našeg grada, za opšte dobro, a ne za lične poene.
 
Razumem one koji nisu vjerovali da je ovo moguće – nije bilo lako sprovesti ovako važan projekat. A onima koji su nas optuživali za laži i predizborne trikove, koji 30 godina plasiraju neistine, ne zameram. Njima je očigledno bilo važnije sakupljanje političkih poena.
 
Dok mi gradimo Pazar, njima je najteže – jer su se odavno izgubili u svojim lažima.”

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

3 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Mik
Mik
1 dan ranije

Allah allah

Istina
Istina
1 dan ranije

Kako te nije sramota?????

Aha
Aha
1 dan ranije

Pa sta pazar je evropski ili vietnamski

3
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex