DEČAK OTKRIO ŠTA JE URADIO KAD JE PUCAO U NEDUŽNU DECU I ČUVARA – Zbog njegovog odgovora cela sudnica je zanemela

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Dečak ubica (14) iz Beograda, koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” napravio masakr kakav se u istoriji ne pamti, juče je skoro četiri sata svedočio o zločinu. Tog dana ubio je devetoro vršnjaka i čuvara, a kako je izjavio nakon pucnjave “izvadio je okvir pištolja i odbacio oružje dalje od sebe”.

Na pitanje zašto je to učinio, samo je rekao: “Zbog lične bezbednosti, da me policija ne ubije”.

Dečak ubica iz OŠ “Vladislav Ribnikar” došao je na suđenje Miljani i Vladimiru Kecmanović po optužbama da su mu učinili lako dostupnim oružje na suđenje je došao obučen u crnu taktičku košulju koju je ispasao i na glavi je nosio naočare, saznaje “Blic”.

Prema informacijama koje posedujemo on je na saslušanju ukazao da je počinio masakr zbog njegove majke Miljane Kecmanović koja je insistirala da bude najbolji od svih.

Kako saznajemo, on po ulasku u sudnicu nije pogledao svoje roditelje, a kada mu se obratila majka Andrije Čikića koja mu je postavljala pitanja njemu se naglo “slošilo”, pa je morao da sedne.

Dečak ubica koji je 3. maja prošle godine izvršio masakr u OŠ “Vladislav Ribnikar” juče je, kako je potvrđeno za “Blic, “okrivio majku Miljanu Kecmanović za počinjen masakr.

(Telegraf, Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex