Vučić – Zamislite da ja vama govorim o Republici Gusinje

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

PREDSEDNIK Republike Srbije odgovorio je na provokativno pitanje novinara i stavio jasno do znanja svima da je Kosovo i Metohija srce Srbije, neotuđivi deo teritorije i narodnog identiteta.

  • Hvala vam što ste ovo uradili, da niste, mnogi bi posumnjali u moje reči. Ovako su se svi uverili koliko sam upravu. Ne postoji nikakva Republika Kosovo.

Ne postoji po međunarodnom javnom pravu, ne postoji po povelji UN, ne postoji po Rezoluciji 1244. Ne smeta mi što se vi radujete i želite namerno da proivocirate govoreći Republika Kosovo.

Zamislite da ja vama govorim o Republici Gusinj, ili Republici Pljevlja ilio bilo šta drugo. Neću, niti to postoji. Kosovo je deo teritorije Republike Srbije. Ustanovili smo da ne podržavate Rezoluciju 1244, da ne podržavate Povelju UN, ustanovili smo da podržavate cepanje teritorije Republike Srbije i da podržavate sesecionističke pokrete na teritoriji Republike Srbije. To je prvo što smo ustanovili. Neće biti promene stava.

Pitanje koje je izazvalo poseban bes predsednika Srbije možete pogledati od 20:25.

Novosti

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

40 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Mik
Mik
7 dana ranije

Knezevicu prdo od coveka

Bell
Bell
7 dana ranije

ahha evi ga parizer koji je sve rasprodao i unistio jadni narod,casni domacini,pola Srbije bez zuba ,tragedija radnici po 40 god radnog staza na ivici bede sakupljaju sek/sirovine dok se majkovici s kupljenim laznjacima A Vulin vozika u oduzetom auto od pola mil€dakle narode moj skinite ove laznjake sledja!!!

Knežević Zoran
Knežević Zoran
7 dana ranije
Odgovor za  Bell

Da nisi i ti jedan od tih bednika i sakupljača sekundarnih sirovina? Ti “časni domaćini” najverovatnije svi redom su iz Novog Pazara i Tutina i, pod obavezno islamske veroispovesti. Da li je tvoja diploma autentična pa, ako skinemo ove lažnjake, da izaberemo tebe, poštenog čoveka koji hoda ovom zemljom jašući na magarcu, umesto da vozi kkola i bude nepošten kao Vulin. Svaka čast gospodine “zvonce”.

Covek
Covek
7 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

do sa ti nikad nijesam govorio ti si Srbin ja Bosnjak i to postujem, al i kad najgore pomislim o Srbima bude mi zao sto vas vode zvalje vucici vulini pusti ti nas ima hadalja svudije al ako voljis svoj narod vidi munafike da ne falis

Knežević Zoran
Knežević Zoran
7 dana ranije
Odgovor za  Covek

Meni je jako interesantno ponašanje ljudi koje ti nazivaš “pusti ti nas” jer, nisam pročitao NIJEDAN komentar u kome se afirmativno govori O BILO ČEMU što se dešava u Srbiji, koja je, nažalost, i vaša otadžbina? Svaki komentar je pun one najniže i najprimitivnije mržnje, koja je, valjda, rezultat vere koja vas tera da mrzite i idete iz nesreće u nesreću. Naravno, to je, po komentarima većine širenje istine, humanosti i razumevanja, valjda, opet, samo zatio što ste muslimani a, svaki odgovor na takve komentare se smatra mržnjom, širenje laži i mitova, što je najčešći opis od strane onih koji se kriju iza “ortodoksnih islamskih” pseudonima. Mi nemamo tako “lepe i nežvalave” predstavnike kavi su, recimo Ugljanin i njemu slični ali, Srbija ide u dobrom pravcu, napreduje polako, ne ide unazad i , što me raduje, pokazuje razumevanje prema svim gradjanima Srbije, bez obzira na veru. Na aakraju, recite, da li postoji MAKAR JEDAN Srbin, koji odgovara ukusu musimana iz Srbije?

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
6 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Kako brzo i lako pokazuješ mržnju prema muslimanima, tj. Bošnjacima, i ne samo prema njima. Naučili ste od ovih priprostih vlasti da poistovećujete državu sa njima, tj. sa Vučićem, a ja koliko znam Vučić nije država, a nije ni ono za šta se predstavlja, izuzev onog dijela nepismene i neuke srpske populacije, i nekih uhljeba koji bi vjerovatno čuvali ovce ili svinje, koliko su “sposobni” za život, a da jeste on onakav država,pobjegao bih u Tunguziju da se spasem, al’ se nadam da će i ovo proći, i da će se pojaviti neko normalan i da će ovu prelijepu zemlju unormaliti,, i dovesti je u stanje gdje će je svaki njen pripadnik voljeti i cijeniti. A kad se tiče i jednog Srbina koji bi nama Bošnjacima odgovarao, pa mogu ti reći da ih ima poprilično, ali oni nisu u “naprednjake”, socijaliste, i njima slične, pa recimo npr. oni koji bi nama bili prihvatljivi, a Srbija bi bila daleko bolja i prihvatljivija država za sve njene građrane, a to su, Čeda, Čanak, Korać, Kostreš, Čedomir Stojković, Milojko Pantić, itd. a nekada je to mogao biti Stambolić,

Knežević Zoran
Knežević Zoran
6 dana ranije

Čeda, Čanak, Korać, Kostreš, Milojko?! Zaboravio si Kurtija i onog Bogića Bogičevića, koji se već dokazao kao “sposoban” političar ali, njegova sposobnost se odnosi na mogućnost da nanosi veliku štetu srpskim interesima? Pretpostavio sam koji su to razboriti ljudi, koji vama odgovaraju. Ne bi odgovarali ni oni ali, pošto ne postoji mogućnost da se vrati turski zemaan i Sulejman Veličanstveni dovoljni bi bili i ovi VELIKI SRPSKI ŠTETNICI.

Hahaa
Hahaa
6 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Eto sam si dokazao da i ti mrziš Srbe, razlika između nas i tebe u toj mržnji je da mi mrzimo Srbe koji su chetnici a ti mrziš Srbe koji nisu chetnici.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
5 dana ranije
Odgovor za  Hahaa

Misliš ja mrzim Srbe, koji su se dokazali kao izdajnici i kao srpski neprijatelji a vi volite samo takve Srbe? Pa, pošto ih volite, u šta ne sumnjam jer su vam oduvek bili najdraži takvi Srbi, a oni nemaju šansi da za njih neko glasa, osim možda nekoliko članova najuže familije, predlažem vam da ih kandidujete na listama u Novom Pazaru i Tutinu, i da oni, kao “pošteni” Srbi, krenu u osvajanje vlasti iz Novog Pazara. Da ne govorim koliko biste koristi od njih imali. To bi, zaista bio dokaz vaše velike ljubavi prema tim “poštenim i razboritim” Srbima. Ovako, vama je mnogo draža bilo koja srpska šteta od najveće muslimanske koristi. Mi znamo, to smo već davno shvatili šta su vaše namere i šta hoćete.

Sjenicanin
Sjenicanin
6 dana ranije
Odgovor za  Covek

Svaka cast za objektivan komentar,a ovaj Vucicev podrepas vise nije vredan ni polemisanja,a ni citanja njegovih komentara.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
6 dana ranije
Odgovor za  Sjenicanin

Jedini normalni komentari, jedini pismeni i objektivni komentari, nezaraženi ogavnim islamskim prostaklukom, praznoverjem i neznanjem su komentari onih, koje ne krase “divni” islamski pseudonimi. Znam da je polupismenim idiotima čiji je IQ ravan broju cipela koje nose, komplikovano da pročitaju normalan i smisleni komentar. Sve što je više od psovke ili mržnje koja se obično iskazuje sa 3-4 reči, za te intelektualne veličine je mnogo. Slaba im “licna” pa ne mogu da izdrže toliki napor. Pregoreće.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
6 dana ranije
Odgovor za  Sjenicanin

Veze ti s dupetom nemaš.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
6 dana ranije

Ti, čini mi se, imaš veze jedino sa dupetom. Ostalo ti Alah nije udelio.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
6 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Da li si ti svjestan svoje gluposti? Ma neka ti ga “oskar” da bog da ti vladao 100 godina, nama to ide u prilog, jer će te sa njim najbrže propasti, za ovih 12 godina su “napredni” radikali opljačkali više, nego i Milošević, i svi ostali posle njega, do dolaska ovih polupismenih i nepismenih, raznih Vulina, Nikolića, Vučića, Bajatovića, Tabakovićki, Đurića, Gašića, Brnabića, itd. itd.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
6 dana ranije

Eh, šteta što nema poštenog Bogića Bogičevića pa da Srbija procveta. Pa ne zakopčavamo se mi na ledja Sulejmane. Mi smo, odnosno većina nas Srba su provalili vaše duple i troduple morale. Ko vama pruži ruku ostaće bez nje. Ko vam okrene ledja dobiće nož u ledja. Samo što vam taj dvojni moral i potuljenost me dozvoljavaju da to javno kažete. Svako, ko posećuje ovaj forum, jasno mu je sa čime ima posla.

Hahaa
Hahaa
6 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Jasno kao dan, sa chetnikom lažovom takozvanim Zoranom Kreževićem.

Realan
Realan
7 dana ranije

Cirkus

Knežević Zoran
Knežević Zoran
7 dana ranije
Odgovor za  Realan

A, u tom cirkusu si ti glavni klovn. Ali ne smešni klovn, već onaj koji tera ljude da plaču nad jadnom i tužnom sudbinom klovna.

Realan
Realan
7 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Tvoj lider cirkuzant i sa tobom koji mu tapses ko ono nekad Djuric pred tv,kad treba i kad ne treba-u prevodu kao debil ili retard!!!
Žvalavi vise ne zna sta da kaze!kao,nema drzave Kosovo,Kurti ovo ono,a sa njim upravo sjedi u Tivtu,Porto Montenegro i zajednicki donose planove za poboljsanje drzava Balkanskih,naravno sve to na racun nas gradjana koji to placamo,porezima,da bi oni zajedno zdrali i lokali po elitnim skupovima a buzdovani poput tebe ili Djurica ili Vulina ih zvanicno debilno podrzavali

Knežević Zoran
Knežević Zoran
7 dana ranije
Odgovor za  Realan

Pa, jebi ga, normalno je da tapšem svome lideru a ne nekom Turčinu, arnautu, Irancu ili Pakistancu gde srce vuče nsrećnije poput tebe. Naravno, da treba da sedi i razgovara, to je manir civilizovanih ljudi, koji imaju znanje i nikoga se ne boje. Medjunarodno pravi i Povelja UN je na našoj strani a, ranije ili kasnije svet će morati da se vrati poštovanju prava. Vi muslimani imate rugačiju “pravdu”, pa vam nije jasno kako neko može da sedi i razgovara sa onima sa kojima se ne slaže. Vi kamenujete, odsecate ruke, silujete, vešate i sečete glave. Ne zameramo vam jer ste još uvek u desetom veku. Dok ste u civilizovanim državama, bilo u Nemačkoj ili Srbiji, porez morate da plaćate. Možda se, u naprednoh, humanoj i civilizovanoj državi, kao što je Afganistan, porez ne plaća pa vam je moj savet da se uputite u taj islamski eldorado.

Krezubavi Zortan
Krezubavi Zortan
6 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Vi pravite genocide i to smatrate humanim činom.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
6 dana ranije
Odgovor za  Krezubavi Zortan

Koje genocide? Znam da se razumete u te termine, kako kažu, “Kao konj u kantar”. Ako si već krezub možeš da obavljaš unosan posao na nekoj železničkoj stanici. Da ga popurnjaš slučajnim prolaznicima. Onako, isput. Možda ti daju koju “crvenu”.

Zoran je lažov
Zoran je lažov
6 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Ti da imaš bar malo karaktera bilo bi te stid posle svih genocida koje si počinio nad bošnjacima da uđeš na ovaj sajt a ne još da pišeš lažljive komentare koji nemaju nikakve veze sa istinom.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
6 dana ranije
Odgovor za  Zoran je lažov

A šta je laž i neistina? Stalno ponavljate te dve reči dok gomilate gomile laži i nebuloza? Iz svakog vašeg komentara prosto zaudara od silne i patološke mržnje a onda, mene i slične meni optužujete za mržnju? Znam da većina vas boluje od najniže vrste islamskog nacizma pa shodno tome smatrate da vi smete da kažete ono što Srbima ne dozvoljavate? Sebi dajete pravo nadnaroda. Pa vašu mržnju tretirate kao istinu a istinu onih koji vam odgovaraju i razbijaju vaše gluposti, nazivate lažljivcima.

Zoran je lažov
Zoran je lažov
6 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Pitaj Dobricu Ćosića, on je najbolje definisao šta je kod vas srba laž a šta istina, što se tiče mržnje pa to je više vaša karakteristika, ubili ste na jednom mjestu preko 8000 ljudi samo zato što su bili bošnjaci, niste ih ubili iz ljubavi već iz mržnje, toliko niko više od vas nije mrzio odnosno ubio. Što se tiče nadnaroda opet lažeš to vi srbi smatrate vas, idete toliko daleko da samo vas smatrate nebeskim narodom, cijeli svijet pa i islamski diže dva prsta čime se deklarišu sa demokratijom, jedino vi srbi dižete tri prsta čime se deklarišete sa fašistima. Uostalom tvoje znanje je na nivou laika i prevaranta, tako da te više neću komentarisati.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
6 dana ranije
Odgovor za  Zoran je lažov

Nisu oni bili “samo bošnjaci”? Oni su bili ubice i zlikovci najniže i najgore kategorije. Ti monstrumi, koje ti nazivaš “samo bošnjaci”, su mesecima ubijali, silovali, krali i palili u okolini Srebrenice, Bratunca i Kravica, smatrajući da će ih Holandski bataljon čuvati u toj takozvanoj “Sigurnoj zoni Srebrenica”, zauvek, kao i da će oni zauvek moći nekažnjeno da vrše najmonstruoznija nedela, tipična za islamske teroriste, nad srpskom populacijom. Hvala Bogu da je vojska Republike Srpske rešila da rasturi to zločinačko gnezdo i na licu mesta likvidira najveći broj tih zveri, koje nisu uspele da se izvuku sa svojim “herojem” Naserom orićem, koji je, kao kurva, izvukao svoje muslimansko dupe, ostavaljajući svoje zlikovce na milost i nemislost Srbima. Ubijeno je oko 3800 muškaraca, članova muslimanske vojske. Brojka do 8000 je “nagrabuljana” dovlačenjem tela sa svih strana BiH, ne bi li preko mrtvih glava izvukli neku političku korist. To su uradili na nagovor svoji američkih prijatelja, koji im danas ubijaju “braću” na Bliskom istoku. Mi jesmo nebeski narod a dižemo tri prsta jer smo hrišćani i pravoslavci. Nismo pitali vas muslimane da nam odredite pozdrav. Jebe nam se koliko prsta dižete vi i ostatak sveta. Inače, laž, mimikrija, konvertitstvo i izdaja su vaše najkarakterističije osobine. Biću jako ožalošćen što nećete iznositi mišljenje o mojim komentarima. Moje znanje je veliko i nije bzirano slepačkim čitanjem verskih i praznoverskih knjiga i biltena.

Realan
Realan
6 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Svugdje se u svjetu placa porez,od tog poreza se finansira drzavne institucije.isto svugdje u svjetu drzavnici moraju opravdavati taj novac koji su uzeli od naroda ili uzeli kredit zaduzujuci drzavu i njene stanovnike.ako nema opravdanja,zna se,zatvor,kao npr prije par godina u Hrvatskoj,premijer Sanader,pokro pare od Ine i cuza,ili Vucicev drug,nekadasnji kancelar Austrije,Sebastijan Kurc,pronevjerio pare,sam dao ostavku i u procesu za zatvor,isto Tramp,sad se bori da bude predsjednik,da ne bi izgubio imunitet,u suprotnom,zatvor,itd,sve Vucicevi partneri!
A kod nas,dinastija Vucic je vlasnik pola Srbije,drzavne institucije pretvorio u svojje carstvo,Volinu na poklon Merc.Brabus,zasluzio,jbg,njegov megafon,iako je narkoman,Toma Nikolic fondacija,pronevjera para,i on i zena mu i sinovi,premestaj u Rusiju ili Kinu,nagradjeni!Toma Mona,reklamiranje omleta za 22din,a on milioner,mukom zaradio hotele,kamione,avione.Sinisa Mali,privatni budzet veliki,mukom zaradio apartmane u Bugarskoj,itd itd,sve to narod placa moj Zoki,cak i vi sns dupelisci

Knežević Zoran
Knežević Zoran
6 dana ranije
Odgovor za  Realan

Jebi ga nisu pošteni kao Alahovi sleddbenici, koji ne lažu, nekradu, koji nisu podložni porocima i ostalim ovozemaljskim pošastima. Jedno pitanje za budalu: Pa, ako je vlasnik pola Srbije zašto ga ne prijaviš ili, ne navedeš njegovo vlasništvo? Evo uskoro dolazi Erdogan, jedan “pošteni islamista” pa možeš da ga prijaviš kod njega?

Realan
Realan
6 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Kosovo Republika

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
6 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Aman Zorane, pa umiješ li ti bar jednu normalnu rečenicu da napišeš, bez mržnje i uvrede?

Knežević Zoran
Knežević Zoran
6 dana ranije

Misliš na ovoliku vašu ljubav, ne ide moja mržnja? Da li si ti normalan ili si često ispuštan kao mali pa ti je moždana masa neupotrebljiva. Da li ti čitaš komentare kojima ja šaljem “mržnju”? Čoveče da ne čitam ove komentare ne bih znao da ovakva divljina postoji bilo gde na svetu?!

Sandzaklija
Sandzaklija
6 dana ranije

Picousti zvalonja ako ima hrabrosti neka kaze jevrejima u oci kao sto kaze Crnogorcima zasto ste priznali Kosovo? A nema hrabrosti, nego kada prije mjesec dana genocidni jevrejski predsjednik posjeti Beograd picousti ga je ljubio od pozadi i sprijeda to govori sve o srbima kako su dosljedni.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
6 dana ranije
Odgovor za  Sandzaklija

Nije to pravo priznavanje? TLo je sve igra, koja može da se promeni. I mi to znamo. Jevreji znaju šta se dešavalo i šta se dešava na Kosovu i Metohiji. Nisu glupi i nepismeni kao 90% njihovog okruženja. Ali, nisu glasali za onu rezoluciju, koju su Amerikanci pokušali da uvale ostatku sveta. Eto, vidiš kako Amerikanci rade za “muslimansku stvar”?! I usput vas uništavaju jer smatraju da ste idioti koji ništa ne shvataju. Ništa lakše nego izmanipulisati glupake, koji još nisu iskoračili iz Srednjeg veka.

Zoran je lažov
Zoran je lažov
6 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Amerikanci bar neprave genocide kao vi chetnici i vaša braća učenici jevreji

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
6 dana ranije

Ovaj je načisto prolup’o, kakve veze ima Gusinje, sa državom Kosovo? Gusinje bi mogao možda da svrsta u sandžačku autonomiju, jer je kao takva postojala do 1943 godine.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
7 dana ranije

Meni nisu čudni političari iz SAD-a ili Nemačke? Meni su, i čudni i jadni, svi ovi u okruženju, koji imaju šansi da nestanu kao države, za tili čas, a priznaju secesionizam arnauta na Kosovu i Metohiji? Podjimo od Slovenije pa preko Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, pa malo dalje Bugarske i Turske? Isve te države priznaju ovaj američki protivprirodni blud na teritoriji Srbije, zaboravljajući da im na vrata i na prozore kuca Kurdistan, Rečpublika Srpska, Albanci a Bugarima Turci? Niko se ne stavlja u ulogu, a šta ako Srbija sutradan prizna autonomiju ili nezavisnost, Gusinja ili Ulcinja i okoline ili, everni deo Crne Gore na koji “pucaju” Hrvati? Ako prizna nezavisnost zapadne Makedonije itd.itd.? Medjunarodno pravi i Povelja UN treba da budu “zvezda vodilja” svima, a ne lične ili kolektivne mržnje.

Hahaa
Hahaa
6 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Svi ti nisu dobri, jedino si ti dobar. Svi oni nisu normalni jedino si ti normalan. Eto to govori kakav si ti. Hahaa

Knežević Zoran
Knežević Zoran
6 dana ranije
Odgovor za  Hahaa

Baš me zabole da li su svi u okruženju dobri ili loši. Ja govorim da su lažovi, licemeri, ljudi bez ikakvog ličnog i kolektivnog integriteta. Jednom rečju državolike tvorevine, kojima je služenje moćnicima i nabijanje u guzice silnika jedini smisao postojanja. Možda ja isam “normalan” jer svojim komentarima, razbijam te vaše laži i licemerje. Vi ste narod koji, dok ubija, siluje i laže, vičete na sav glas: Upomoć, Srbi nas ućbijaju, siluju i lažu. Stalno se žalite na mržnju u komentarima onih koji nisu “sudžuklije” i ostali, dok u svojim komentarima širite neverovatnu mržnju prema svemu što perssonifikuje ovu državu i Srbe. Vaša mržnja prema Srbima i Srbiji je toliko mračna i ogavna, da nemam reči.

Realan
Realan
5 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Kosovo Republika

Srpska Srebrenica
Srpska Srebrenica
5 dana ranije
Odgovor za  Realan

Pozdrav iz Srebrenice(Republika Srpska),starog Srpskog grada.

40
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex