“SRAMOTA je da budeš DEBELA” Veljko SASUO SVE U LICE Seki Aleksić – Pjevačica ZANIJEMELA nakon ovih riječi i donela VAŽNU odluku

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Veljko mi je rekao nešto što me strašno uvredilo – započela je pevačica razgovor

Brak pevačice Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića važi za jedan od najskladnijih u svetu estrade. Ova srećna porodica zajedno je već 16 godina i ponosni su roditelji dvoje divne dece, Jakova i Jovana. Njihova ljubavna priča i zajednički život postali su inspiracija mnogima, a svaki njihov korak prati ljubav i podrška.

Veljko, poznat po svom zdravom načinu života i redovnom vežbanju, nije samo suprug, već i motivator. U nedavnom intervjuu za Hype TV, Seka je otvoreno pričala o njihovom početku i kako je njen suprug imao važnu ulogu u njenom putu ka zdravlju.

“Recimo, kada smo počeli da se zabavljamo, Veljko mi je rekao nešto što me strašno uvredilo, ali s druge strane, imao je potpuno pravo,” otkrila je Seka.

“Rekao je: ‘Sramota je da budeš debela, ti si jedna prelepa žena. Konstrukcija tvog tela je savršena, ti bukvalno imaš oblik tela kao peščani sat, zašto ga nemaš? Zašto se gojiš? Moraš da počneš da treniraš, da jedeš zdravo. Da li hoćeš da budeš zdrava i da rađaš decu?'”

Ove rečenice, iako su u tom trenutku zvučale surovo, Seki su zapravo otvorile oči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

“On je to rekao u tri sekunde i otišao da radi nešto drugo, a ja sam ostala s pitanjem šta on zapravo misli o meni. Mislila sam, kako to da je sa mnom ako me ne voli?”

Međutim, vreme je pokazalo da je Veljko bio tu da je podrži. “Ja sam stvarno imala jedan period u životu kada sam želela da mu dokažem da to mogu. Trenirala sam od ponedeljka do ponedeljka,” prisetila se Seka.

U svetu u kojem se često zaboravljaju vrednosti porodice i ljubavi, Seka i Veljko su dokaz da istinska podrška i zajednički ciljevi mogu stvoriti skladan i ispunjen brak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hype Televizija (@hypetv.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex