Mlada na svadbi bacila buket, A ONDA JE PRIŠAO ON i niko nije mogao da vjeruje šta je uradio

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---
Na svadbi se dogodila scena koja je izazvala mješane reakcije među gostima. Mlada je tradicionalno bacila bidermajer prema skupu neudatih djevojaka koje su se natjecale za tu posebnu čast. Međutim, iznenada se jedan mladić pojavio i, brzo reagirajući, uhvatio buket cvijeća. Neki su svjedoci čak tvrdili da je buket iz ruku drugoj djevojci, možda i pomalo naglo, i predao ga svojoj djevojci.

Za mnoge prisutne, ova gesta je bila nevjerojatno romantična, nešto što se rijetko viđa i što je odmah postalo tema razgovora. Oni su vidjeli u tom činu duboku ljubav i želju da se partnerici pokaže koliko je posebna i važna. No, nije svima bilo svejedno – neki su smatrali da je mladić prekršio pravila i oduzeo buket iz ruku djevojci koja ga je već navodno uhvatila, što je izazvalo neke negativne komentare.

Ipak, bez obzira na reakcije, za tu mladu paru ta će svadba zauvijek ostati nezaboravna zbog trenutka kada je ljubav premašila tradiciju i obojala njihov početak zajedničkog života u posebnu nijansu sreće i romantike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by beskonačno Mi (@beskonacno.mmii)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex