Mesi gurnuo dječaka i ovim potezom pokazao kakav je čovjek ustvari

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Argentinski nogometaš Lionel Messi je na utakmici Intera iz Miamija i Charlottea pokazao svoju humanost. Naime, dječak s tribina je preskočio ogradu i utrčao na travnjak kako bi se fotografisao s nogometašem kojeg mnogi smatraju najboljim igračem svih vremena.

Messi mu je izašao u susret te zagrlio dječaka i rekao mu da se požuri kako ga osiguranje ne bi uhvatilo. Nakon toga je gurnuo dječaka naprijed kako bi izbjegao osiguranje, ali nažalost, dječak nije uspio pobjeći.

Osiguranje ga je uhvatilo i vratilo na tribinu s koje je i ušao na travnjak što se može vidjeti i u videozapisu koji je objavljen u tekstu.

Podsjetimo, utakmica Inter Miami – Charlotte je završena rezultatom 1:1, a jedini gol za domaćina je postigao upravo argentinski majstor. Messi je postigao svoj 17. gol u 19. nastupu za Inter iz Miamija uz još 12 sjajnih asistencija za svoje suigrače.

Inter i dalje vodi na tabeli Istočne konferencije sa 65 osvojenih bodova iz 31 odigrane utakmice dok je Charlotte na sedmom mjestu sa 42 boda.

Priliku za novi gol u dresu Intera Messi će imati već za nekoliko dana kada je na rasporedu gostovanje kod Columbusa dok će Charlotte na svom terenu dočekati Chicago Fire.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sport Mediaset (@sportmediaset)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex