Vučić: Đukanović i ja imamo istu opsesiju – Srbiju

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na nedavnoj svečanosti u Beogradu, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na izjave bivšeg predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića. U svom govoru, Vučić je naglasio da obojica imaju “opsesiju” prema Srbiji, ali iz potpuno različitih perspektiva.

“Ja volim Srbiju, dok on ima potpuno drugačiji odnos prema njoj”, rekao je Vučić. Ova izjava uslijedila je nakon Đukanovićeve proslave dobrih rezultata Demokratske partije socijalista (DPS) u Podgorici, kada je on pjevao stihove koji sugeriraju superiornost Crne Gore nad Srbijom.

Vučić je istaknuo svoju duboku poštovanje prema Crnoj Gori i njenim građanima, naglašavajući razlike u političkim programima i idejama između dvije zemlje. “Imamo gotovo sve različito, ali je fascinantno da imamo zajedničku opsesiju. Iako se razlikujemo, srž našeg razgovora ostaje Srbija”, dodao je Vučić.

Predsjednik Srbije je, uprkos kritikama, ponovio svoju namjeru da nastavi voljeti svoju zemlju, dok Đukanović može zadržati svoj stav. “Srbija će ići naprijed, bez obzira na to koliko pjevali ili govorili protiv nje”, zaključio je Vučić, ukazujući na to da će njegova ljubav prema Srbiji ostati nepromijenjena.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

16 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Dobri Bosnjanin
Dobri Bosnjanin
3 dana ranije

Bosnjaci i Crnogorci su primjer tolerancije na Balkanu.
Kada ce gradonacelnik Beograda ili Zagreba biti iz malobrojnijeg naroda ?

Dr Nermin Abdic vas je “pokosio” gibanicari

Bell
Bell
3 dana ranije

Dzukanovic je hrabar borac i puno je uradio za C Goru,uveo drzavu u Nato dakle istrgao se iz kandzi pol koja je dolazila iz Moskve,dok BG ima i dalje jake apetite i pretenzije da kontrolise C,Goru i Bosnu citaj izmedju redova i buce nam jasnije…

Knežević Zoran
Knežević Zoran
3 dana ranije
Odgovor za  Bell

ZnačI, Njveći uspeh Crne Gore je članstvo u NATO? Sada još da pošalju svoj kontigent u Palestinu, da kao “natovci” pomognu Palestincima? Znači NATO je super, kada bombarduje druge ali, kada te bombe posipa po glavama islamskih država onda ne valja. Vaša mržnja je zaista tragikomična. Vi, čini mi se, najviše mrzite sebe, a onda, tu svoju mržnju projektujete na ostale. Posebno na one od koji ste postali. Valjda je i to svojevrsni dokaz da se najviše gadite sebe, Malo ste zamenili teze. BG nema namere da kontroliše bilo koga sem sopstvenih sunarodnika. U Bosni, trećinu BiH čine Srbi a, u Crnoj Gori gotovo polovinu. Milo pokušava da ponizi, oduzme nacionalna prava i satre te Srbe u Crnoj Gori a islamisti u BiH republiku Srpsku. Jebe se nama Srbima, kako za “montenegriniste” u Crnoj Gori tako i za muslimane u BiH, gde gala Bogu imaju svoju Federaciju a Srbi svoju Republiku Srpsku.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 dan ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Ti imaš veliki problem ako misliš da člansvo u NAO nije uspjeh, gdje su gotovo sve najrazvijenije zemlje svijeta, i vojno i ekonomski, ne misliš valjda da je uspjeh biti sa Rusijom, Belorusijom, S. Korejom, Kinom, Indijom, itd.? A ostalo što si naglabao, neću ni da komentarišem, to su ti samo puate želje, maštanja i notorne laži.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
1 dan ranije

Ako čitate vesti, a ne samo “džamijske biltene” ma kojima se edukujete i nadahnjujete, primetićete da Srbija nije članica NATO-a ali da ima perfektne odnose sa svim ekonimski najrazvijenijim zemljama sveta , kao i sa Rusijom, Belorusijom, Kinom, Indijom i velikim brojem afričkih i islamskih država. Šta ti znači ona potuljena, poturčenjačko-konvertitska floskula, tiična za rilju kojoj pripadaš, “a ostalo neću da komentarišem, to su samo puste želje, maštanja i notorne laži”? Navedi šta su u mom komentaru “puste želje”, šta su “maštanja”, a šta “notorne laži”?

Tintu
Tintu
1 sat ranije

Dava lava nemogu zajedno…

Knežević Zoran
Knežević Zoran
4 minuta ranije
Odgovor za  Tintu

Ali se hijene drže zajedno u čoporu. Onako ritave, dronjave i sklone skvičanju čim ugledaju lava, uspevaju da svakome popuše i tako egzistiraju.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 dan ranije

Da je tebi opsesija samo CG, ne bi bio problem, al tebi je opsesija i Hrvatska, BIH, Kosovo,, CG, itd.itd.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
4 dana ranije

Djukanović može da egzistira, može da bude “IN”, samo kao mrzitelj i neprijatelj Srbije. Drugačije, nikoga ne interesuje. On nema nikakvu drugu političku platformu, nikakvu privredu. Njemu je ta mržnja i eksport i import. Ta mržnja je produkt nekih njegovih ličnih frustracija, nekih neispunjenih očekivanja, sa time, što je uspeo da u svoje djavolje kolo uvuče i jedan deo gradjana Crne Gore. On ne mrzi samo Srbe i srbiju, on panično mrzi i Srbe iz Crne Gore. Mnogo me podseća na onog afričkog Cara Bokasu. Jedina razlika je što je ovaj beo. Bio je doskorašnji vlasnik celokupne flore i faune Crne Gore. Više nije a to mnogo boli.

Realan
Realan
4 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Jel ti pucousti to rekao da izjavis ili ti je dopustio da sam dodjes do bilo kakvog misljenja?!

Knežević Zoran
Knežević Zoran
4 dana ranije
Odgovor za  Realan

Mi Srbi imamo mozak, koji nas je Bog darovao i neverovatan osećaj slobode, zbog toga nikada nismo ličili na stado ovaca ili, čopor hijena, koje napadaju samo slabije. Nekima je Bog podario glupost i tupost i sve ono što izlazi iz tih okvira za njih je neverovatno.

Dobri Bosnjanin
Dobri Bosnjanin
3 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Jedini u povijesti presudjeni za genocid,najteze ratne zlocine.
Crkva Srbije osudjena u Francuskoj…
Toliko ste slobodoljubivi da su vase bake redovno isli na “pelcovanje” 🙂
500 godina je bas kratak period, Ture

Knežević Zoran
Knežević Zoran
3 dana ranije
Odgovor za  Dobri Bosnjanin

Kakav pseudonim, “Dobri Bo[njanin”?! Za mene je to isto kao da si rekao “jGlupi Bošnjanin” jer smo Vašu dobrotu iskusili kroz vekove. Bili ste sluge svih zavojevača na Balkan, takvi ste i ostali. Naše babe su išle na pelcovanje, postavlja se pitanje ko je “razbijao bubrege” vašim babama? Ah, da, one su prelaskom na Islam, odmah postale poštene, ogadio im se k..ac?! Ne podnose ga i tako je i dan danas?Tim presudama, mi izbušimo rupu na sredini i okačimo ih o našeg pravoslavnog djoku. Toliko su te presudeza nas važne i baš toliko vrede a to i vi muslimani znate. Hteli ste rat ali, da u tom ratu ginu samo Srbi. Pa toga neće više biti “Suludi bošnjanine”. Ako hoćeš da biješ pripremi se da trpiš. Ako hoćeš da sečeš, pripremi se da budeš posečen. Jebali te Turci, nigde nisam video da neko više voli i liže genitalije svojim okupatorima od vas.

Realan
Realan
3 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Zoki TURCINE

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 dan ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Vidi se da ne poznaješ istoriju, pa zato komentarišeš na glup način “dobre Bošnjane”.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
1 dan ranije

Koju “istoriju” vi imate, majke ti? Čiju istoriju? Tursku, ili nečiju još dalje? O kakvoj ti istoriji govoriš, aman?

16
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex