DODIKA POGODILA ISTINA / Brutalno izvrijeđao Bećirovića zbog obraćanja u UN-u: Lažov, srbomrzac…

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsjednik manjeg bh. entiteta RS Milorad Dodik izjavio je da je predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović obični mali provincijski lažov, manipulator i veliki srbomrzac koji “koristi svaku situaciju da krši Ustav dejtonske BiH i iznosi lične stavove na radost svojih ostrašćenih istomišljenika”.

Na pitanje Srne da prokomentariše obraćanje Bećirovića u Generalnoj skupštini UN-u, Dodik je odgovorio da je u glavi tog malog čaršijanera skupljena bolesna mržnja usmjerena prema Srbima, Rs-u i Srbiji, te da sebe promoviše šireći laži o srpskom narodu, Miloradu Dodiku i Aleksandru Vučiću.

  • Bećirović pokušava da gradi političku karijeru na širenju mržnje među narodima u BiH i sa željom da naruši odnose sa Srbijom. Јoš jednom, ali samo onako, treba reći da to što on govori nisu stavovi BiH.

Ubleha, nastavlja da na ovaj način najbolje ruši BiH. Na njegovu žalost, na taj način on samo ruši BiH i još više je ukopava tako da ona ostaje “crna rupa” neostvarenih želja i radikalnih težnji tipova poput Denisa, Dine, Zukana i sličnih njima – kazao je Dodik.

On je mišljenja kako “njihova srbomrzačka retorika ima odjeka samo među njihovim radikalnim sljedbenicima u sarajevskoj mahali”, a u Rs-u i Srbiji doprinose još većem rastu političkog rejtinga i Aleksandra Vučića i Milorada Dodika.

  • Hvala im na tome i samo neka nastave, a srpski narod zna kako i s kim dalje – kazao je Dodik.

Podsjetit ćemo, predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović obratio se na Generalnoj debati 79. zasjedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u New Yorku. Između ostalog, istakao je i kako susjedna Srbija ugrožava BiH.

“Velikodržavne pretenzije Srbije prema teritorijama drugih država su suštinski razlog zašto su Bosna i Hercegovina i Zapadni Balkan izloženi novim opasnostima. Jedan od dokaza koji govori o tome je i destruktivna Deklaracija tzv. svesrpskog sabora. Podsjećam, Deklaracija je usvojena u Beogradu, 8. juna ove godine”, naglasio je Bećirović u svom obraćanju i rekao kako ona nije obični deklarativni akt, već opasan velikodržavni programski dokument, koji ugrožava Dejtonski mirovni sporazum i državu Bosnu i Hercegovinu.

(Vijesti.ba)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

16 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
haasanagichajrudin19@gmail
haasanagichajrudin19@gmail
1 dan ranije

Shta je ovo shta se ovi prave ludi , ko da nishta nisu uradili devedesetih. Hoce da sve zaboravimo.pa da nam se opet ponovi.
.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
1 dan ranije

Nama Srbima neće da se ponovi jer smo konačno shvatili,sa kime i sa čime imamo posla. Neće nas više muslimani, ni samostalno, a ni kao “hrvatsko cvijeće” voditi na ritualna klanja kao ovce. Ništa ne treba da zaboravite Hajrudine. Prvo, ono što ste vi radili a onda i ono šta su vama radili. Prvo se “zakotrljala” srpska glava, što ste verovatno zaboravili, zar ne? Hteli ste rat ali, da u tom ratu ginu samo Srbi?! E, pa, mućak, toga više neće biti. Ipak, za vas muslimane, koji se okrećete kao onaj pevac na krovu jedna informacija: Bećirović, kao član predsedništva nije mogao, niti smeo, da nastupa bez odobrenja i konsenzusa sva tri člana predsedništva. Ali, za muljatore, lažove, konvrtite i prevarante to nije važno zar ne? Iza svakog vašeg dogovora, iza svake časne reči i tvrde vere, stoji samo gola prevara gospodine Hajrudine.

haasanagichajrudin19@gmail
haasanagichajrudin19@gmail
1 dan ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

E moj zorane mi smo pretrpeli deset genocida od karadorda do mladica.nismo mi dezurni krivci ako su vam turci neshto uradili.mi nismo turci mi smo bishnjaci i kao takve nas prihvatite i sve ce biti u redu.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
1 dan ranije

A, ko vas to ne poštuje? Pa, čekajte, vi se divite ovom Bećirovići iako on otvoreno krši Dejtonski sporazum i zakone na koje se, da tragika bude veća, Bošnjaci pozivaju? Da li Vi znate da on nije mogao, niti smeo, da na svoju ruku, bez usaglašavanja sa ostalim članovima predsedništva nastupa i iznosi svoje lične impresije, koji su otvorena mržnja prema Srbima. Njegovu osionost i uzurpiranje prava, koje nema, ne možete zvati mržnjom sa srpske strane? Jednostavno on je “iskočio” iz svojih ovlašćenja. Dodik je, kao član predsedništva morao da iznese njegovo bezakonje. Rušimo pravni sistem a onda okrivljujemo Dodika i rbe?!

Beki
Beki
1 dan ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Lajaćete vi okolo Bosne uskoro kao što lajete oko Hrvatske i oko nezavisne države KOSOVO !

Knežević Zoran
Knežević Zoran
1 dan ranije
Odgovor za  Beki

Ne, negi vi permanentno lajete kao one ulične džukele, koje na taj način samo stavljaju do znanja da su žive. Zar vam Republika Srpska i Srbija nisu stalna meta vaših razmišljanja? Vi nemate nikakav drugi smisao nego da olajavate Srbe, bez obzira gde živeli, osmišljajući neverovatne laži, gde ste pravi velemajstori. Možete da puknete, da se na glavu prevrnete ali, Republika Srpska je republika, prevashodno srpskog naroda i onih koji Republiku Srpsku smatraju svojom republikom. Što se tiče Muslimansko-hrvatske pederacije, baš nas briga kako ćete živeti i koliko ćete bogati biti. Možete da verujete u Alaha ili Sotonu, nama je svejedno. A Kosovo nikada neće biti država. Ne znam koliko ste stari ali, mislim da ćete doživeti razočaranje. Možete Kosovo da pišete još većim slovima to je srpski naziv, kao i Metohija. Nama je baš drago da jedan balija toliko voli taj srpski izraz.

Nur-Bec
Nur-Bec
1 dan ranije

Upravo tako

Realan
Realan
1 dan ranije

Srbima smeta istina i pokusavaju nama nametati njihovu politiku,oni i dalje da se za sve pitaju,oni bili napadani 90-ih ,a ne iz Srbije svakodnevno isli avioni,helikopteri,vojni kamioni ss vojskom,oruzjem itd. Usput ,kretanjem ka BiH,pucali na nase Dzamije iz kamiona ,tukli i privodili nas po Sandzaku,svakodnevne torture smo dozivljavali i sad oni nas ubjedjuju da smo mi to sve sanjali,da smo sami sebe tukli,pucali,izmisljali,pretili itd.svi ratovi su uz Srbije pocinjali 90-ih,ne u Srbiji,scenario kao oni nista ne znaju,oni mirotvorci,a mi ratoborni.i kad im se kaze istina,smeta,boli!!!a ta glupost sa Becirovic ne govori u ime svih gradjana BiH,pa normalno,sve dok je u RSu,politika,da oni cak i ne pripadaju BiH i da im je glavni grad Bg!!!pa ko onda prica suprotno zakonima,stavovima i Ustavu BiH

Mik
Mik
1 dan ranije

Knezevicu prdo od coveka

Beki
Beki
1 dan ranije

Istinu je rekao brat Bećirović,gamad četnička svakodnevno izazivaju Bošnjake,Crnogorce,Albance iz države KOSOVO,Hrvati su im hvala Allahu zabranili pristup svojoj teritoriji.Gamad četnička treba da znaju da će drugo poluvrijeme osakatiti njihove pokvarene planove.Ubrzo će entitet “smrdska”biti ukinut i u Bosni i Hercegovini inša Allah uspostaviti red i mir,poštovaće se ustavni poredak.Gamad četnička proterati iz BiH i zabraniti im ulaz kao u Hrvatskoj i u nezavisnij državi KOSOVO !!

Mik
Mik
13 sati ranije

Muuuu

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
1 dan ranije

Koji bolesnici jbte, žive sa Srbima u toj državi a evo 30 godina hodaju po svijetu vređaju i grozne stvari pričaju o tom narodu… Ne propuste ni jednu priliku..

Stvarno ko bi mogao da živi u istoj zemlji sa takvim ljudima?

Knežević Zoran
Knežević Zoran
1 dan ranije

Misliš neljudima?

HDZ Busovaca
HDZ Busovaca
1 dan ranije

Hrvatska Drzava Herceg Bosna

Bell
Bell
1 dan ranije
Odgovor za  HDZ Busovaca

E hoces malo sutra zatucani nepismeni “supak”ustaski cuti dok nisi dobio po njusci inace lajes ko kuce na lancu fukaro

Knežević Zoran
Knežević Zoran
1 dan ranije
Odgovor za  Bell

Ako ste ih zajebali. Hrvati su ušli u federaciju samo sa namerom, da udruženi sa svojim “cvećem” mogu bolj da naškode Srbima. Sada bi da izadju iz države koja ne može da postoji ali ih “braća” čvrsto drže u svom zagrljaju.

16
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex