(VIDEO) SNIMLJEN TRENUTAK KADA JE UKRAJINSKI DRON POSLAT DA UBIJE RUSKOG VOJNIKA – Potresan klip gleda ceo svet, evo da li je PREŽIVEO

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ukrajinski bataljon na prvoj liniji fronta snimio je kako je dron spasao povređenog ruskog vojnika, a video su objavili na nekoliko različitih društvenih mreža ove nedelje.

Snimak na “Telegramu” traje duže od 18 minuta, a na njemu se vide napeti izrazi lica povređenog ruskog vojnika i sasušena krv na njegovom licu. Operater drona odlučio je da ga ne ubije i umesto toga mu je spustio vodu i poruku, da bi ga kasnije odveo do ukrajinskog rova, prenosi “Jutarnji list”.

Ne zna se gde je i kada snimak nastao, ali deluje da se radi o Donbasu u istočnoj Ukrajini. Britanski “Telegraf” piše da bi ovaj video mogao da bude deo regrutacije u ukrajinsku vojsku.

Snimak počinje scenom u kojoj ukrajinski dron skenira ruski rov nakon napada, u potrazi za preživelima, da bi našao povređenog ruskog vojnika. Ukrajinski je dron bacio granatu blizu njega ali ga nije ubio. Kasnije se dron vratio i otkrio da je vojnik otpuzao do zemljanog luka i da sada leži na leđima i moli da ga poštede.

Operater ukrajinskog drona se sažalio i bacio mu bocu vode i poruku sa uputstvima kako može da dođe do ukrajinskih linija i do bezbednosti. Na snimku se potom vidi kako se ruski vojnik prekrstio i mahnuo ukrajinskom dronu u znak zahvalnosti, a zatim popio vodu.

Iz džepa je izvadio špric i ubrizgao si lek protiv bolova. Nakon što je skupio nešto snage, oteturao se iz rova na Ničiju zemlju. Povređeni ruski vojnik je uz navođenje ukrajinskog drona na kraju stigao do ukrajinskih rovova i tamo se iscrpljen srušio, nakon čega se predao se dvojici ukrajinskih vojnika.

(Jutarnji list)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex