Evo gdje je danas poslednja mis Srbije i Crne Gore, koja se ODREKLA TITULE da bi se UDALA za brata Emine Jahović: Dobili su troje dece, a onda ga je PRIJAVILA POLICIJI zbog agresivnog ponašanja

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Dina Džanković je 18. decembra 2005. izabrana za mis Srbije i Crne Gore, a krunu je dobila iz drugog pokušaja. Međutim, posle samo nekoliko meseci, lepotica iz Novog Pazara se odrekla titule zbog ljubavi.

Dina Džanković je ostala upamćena i kao poslednja misica nekadašnje Državne zajednice Srbije i Crne Gore. Nekoliko meseci nakon što je izabrala za najlepšu devojku, Dina se odrekla titule da bi se udala za 10 godina starijeg poznatog turskog košarkaša Mirsada Turkdžana, inače brata pevačice Emine Jahović.

Naime, odman nakon što je neslavno završila na izboru za mis sveta u Kini, Dina Džanković je umesto u rodni Novi Pazar otputovala u Tursku, gde se zaklela na večnu ljubav košarkašu posle samo nekoliko meseci zabavljanja.

Mirsad i Dina su se znali još u detinjstvu. Sretali su se na ulicama Novog Pazara, a kada je Dina počela da se bavi manekenstvom, turski košarkaš rešio je da je osvoji.

Kada je jednom prilikom video njenu fotografiju u novinama, shvatio je da želi sa njom da ostvari bliži kontakt, te je pronašao njen broj telefonai pozvao je. Ubrzo su se videli i započeli romansu.

U braku su dobili troje dece – sina Nusreta Kana, ćerke Nebu i Kairu.

Ipak, nisu opstali, te je usledio razvod početkom 2012. godine i to samo nekoliko meseci od rođenja trećeg deteta. Njihov brak dobio je veliku pažnju javnosti kada je nekadašnja misica podnela zahtev za razvod braka i prijavila Mirsada policiji zbog agresivnog ponašanja. Mirsad je tada dobio privremenu zabranu prilaska Dini. Starateljstvo nad decom pripalo je bivšoj misici.

Nakon toga, Emina je ostala u kontaktu sa snajom, a Mirsad je već 2016. oženio Beograđanku Dušicu Trninić sa kojom je dobio dva sina.

Dina se povukla iz javnosti, danas ima 38 godina i živi u Turskoj sa svojom decom u elitnom evropskom delu Istanbula – Etileru.

Danas je modna dizajnerka i dizajner enterijera.

zena.blic.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex