Emina uslikana u javnom prevozu u Turskoj, bez šminke i manikiranih noktiju!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Kada se Emina Jahović na sudu u Istanbulu pojavila niko nije mogao ni da pretpostavi da je razlog njenog dolaska borba oko alimentacije za sinove Javuza i Jamana.

Pomenute finansijske obaveze nakon razvoda obećao je da će izvršavati pevačicin bivši izabranik, muzičar Mustafa Sandal, međutim, odluku je iznenada povukao i to tajno.

Prvi signali da nešto nije u redu pojavili su se kada je kantautorka shvatila da njena deca nemaju zdravstveno osiguranje, kao i da joj upalata na račun kasni.

Probala je da obavi normalnu komunikaciju sa bivšim, sa kojim je navodno ostala u prijateljskim odnosima, nažalost, razgovora nije bilo.

Emina Jahović na sudu je probala da pronađe pravdu, a da li je proces gotov, ili još uvek traje, da li je Mustafa nastavio da se ponaša kao uzoran otac i bivši suprug niko nikada nije saznao.

Ono što se da primetiti na Instagram profilu bivših supružnika je da pop zvezda i dalje čuva slike i snimke sa nekadašnjim mužem, dok je on sve pobrisao i sada objavljuje jedino fotografije sa novom suprugom Melis.

Takođe on javnost obaveštava o tome koliko je posvećen sinovima, gde ih sve vodi, podržava ih na privatnom planu i po pitanju obrazovanja i izražavanja talenata, a sve to daje medijima povoda da misle da je on sa Jahovićevom uspeo da zakopa ratne sekire.

Najnovija Eminina slika u javnom prevozu govori, međutim, nešto sasvim drugo.

Dok jedni tvrde da se zasigurno pevačicina slamarica istanjila, te da prihode od bivšeg supruga ona ni ne dobija, drugi pak tvrde da je sve pogrešno protumačeno te da kantautorka zapravo pozira u transferu od zgrade aerodroma do aviona.

Možda će u nekom narednom periodu vlasnica brojnih hitova progovoriti o svemu što joj se događa, te ćemo konačno doznati pravu istinu i epilog priče o alimentaciji.

Screenshot

Story.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

6 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Knežević Zoran
Knežević Zoran
21 dana ranije

Ne razumem, šta je ovako lepa i uspešna žena tražila po turskoj zabiti? Da bi komšijama u Novom Pazaru mogla da kaže: “Udala sam se za Turčina”, što je medju tim ljudima, kao da su dobili na Lotou?! Toliko samoponiženja, da bi te neko maltretirao i smatrao jednom od kobila u svojoj ergeli? Neshvatljivo, kao da neki još uvek nisu izašli iz ranog srednjeg veka.

Kosmopolit
Kosmopolit
21 dana ranije

Boze dragi kakav glup komentar, molim te postedi nas ubuduce ovakvih gluposti,a cisto informativno
za tebe,Emina se nije udala za bilo koga,Mustafa je bio i ostao velika Turska zvezda!

Knežević Zoran
Knežević Zoran
20 dana ranije
Odgovor za  Kosmopolit

Pa i ona je bila “zvezda”, ovde u Srbiji? Za tu tursku zvezdu ste čili samo vi, muslimani iz Raške oblasti pa, verovatno zbog toga smatrate da je on jako poznat i popularan? I šta je dobila? Dobila je poniženje i priliku da se mota po turskim sudovima ne bi li iskamčila alimentaciju od te “velike turske zvezde”?! Mislim da si kosmopolita, koji ne izlazi iz džamija a jedina literatura koju praktikujete je Kuran.

west
west
20 dana ranije

Emina kraljica…

Realan
Realan
20 dana ranije

E jes ovaj Zoran Buzdovan.em namjerno svaki komentar koji daje je provokacija em je tolko zaslepljen mrznjom da njegovi komentari nemaju smisao!
A kad srpske tzv.influenserice ili starlete(po starom kurve),se udaju,ili zive sa Turskim ili Arapskim biznismenima i kad su im 54. Ili 16.zena po redu,onda je to ok,zoki buzdovan nema komentar tad!

Knežević Zoran
Knežević Zoran
20 dana ranije
Odgovor za  Realan

Možda sam “buzdovan”, ali “buzdovan” koji uvek pogadja tačno u metu. Meni i dalje nije jasno da neko svoju slobodu, koju bi trebalo da ima svako ljudsko biće, ustupi za nečiji novac. Ništa ne shvatate, nisam zaslepljen mržnjom i poštujem sve ljude, bez obzira na nacionanost ili veru. Da pravim razliku po osnovu ta dva parametra, smatrao bih svojom velikom sramotom. Verovatno ste takav utisak stekli, što ovde, na ovom forumu, na pojedine slepačke komentare, koji su puni mržnje i predrasuda, odgovaram istim načinom i istim jezikom. Prezirem i te, kako rekoste, “srpske starlete” i smatram ih smećem srpskog naroda. Što se mene tiče, takav kvalitet, bi rado ustupio bilo kome. Još bi im ponudio po desetak hiljada evra samo uz jednu obavezu: Da se nikada više ne vrate na ove prostore. Kao što vidite, ja o Emini imam lpo mišljenje bez obzira što je muslimanka.

6
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex