Novopazarka Elma Hajrović najjača žena Sandžaka i Srbije: Njeni udarci su poput razarača (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Elma Hajrović, rođena i odrasla u Novom Pazaru, postala je sinonim za snagu i izdržljivost, ne samo u Sandžaku, već i širom Srbije. Ova izuzetna sportašica postigla je nevjerovatne rezultate u različitim sportovima, čime je zaslužila titulu najjače žene u regiji.

Impresivna sportska karijera

Elma je započela svoju sportsku karijeru u karateu, gdje je briljirala i osvojila titulu svjetskog prvaka 2016. godine. Njena posvećenost i trud doveli su je do vrhunca u ovom sportu, ali tu nije stala. Nastavila je osvajati naslove, postavši nacionalni prvak 2022. godine.

Elma je nedavno napravila korak dalje u svojoj sportskoj karijeri, osvojivši titulu evropskog bokserskog prvaka 2024. godine. Njena snaga i vještina u ringu dokaz su njenog neiscrpnog rada i talenta.

Poruka kritičarima

Elma je često suočena s kritikama i prozivkama, ali njen odgovor je jasan i odlučan.

“Veća sam momčina od svih njih,” poručuje svojim kritičarima, pokazajući ne samo fizičku snagu, već i mentalnu čvrstinu.

U odličnoj formi

Elma je uvijek u vrhunskoj formi, što je ključno za njene uspjehe u sportu. Njena predanost treninzima i zdravom načinu života inspiriše mnoge mlade sportaše u regiji.

TikTok zvijezda

Elma Hajrović je prava inspiracija i dokaz da se trud i posvećenost uvijek isplate. Njeni uspjesi na sportskom polju i popularnost na društvenim mrežama čine je istinskom ikonom Sandžaka i Srbije.

Osim što je izvanredna sportašica, Elma je i popularna TikTok zvijezda. Svojom harizmom i energijom privukla je mnoge pratioce na ovoj platformi.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

4 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sandzaklija
Sandzaklija
3 mjeseci ranije

Ne pravite budale i od nje i od sebe, ovoliki bijes ženi kojoj je Allah dao kao najveći ukras stid i nježnost, Islam je čist od ovih devijacija i miješanja ženskih sa muškim trenerima i svega što ide uz boks koji ne može biti sport već iskorišćavanje i iživljavanje sa ljudima koji nemaju pameti

add
add
3 mjeseci ranije
Odgovor za  Sandzaklija

Za sve ce nacin razlog sta ne valja,a to sto oni ne valjaju i ne vrede pola dinara to ne vide

samra
samra
3 mjeseci ranije

Uvek ce biti ovakvih komentara i ljubomornih i zavidnih budala Elmic samo napred, nek ih pucaju kompleksi kad su nesposobni

Semiha
Semiha
3 mjeseci ranije

Da su muskarci malo bolji i sposobniji ne bi bilo ovoliko zena koje moraju se dokazuju kako na poslu na funkcijama tako i u ringu… Zene su davno preuzele ulogu koju muskraci ne znaju i nisu sposobni da ostvare..zalosno koliko nemaju odgovornosti i hrabrosti da se nose sa izazovima

4
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex