Pitali Tutinca po čemu je Tutin prepoznatljiv – ”Po ničemu iskeno da ti kažem” (Video)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
14 Komentara
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Tutin321
Tutin321
24 dana ranije

Nekada je bio poznat po Huti,Ljašu,Naku…..A sada po prljavštini i tridesetogodišnjoj vladavini lopovske SDA stranke.Poznat je i po najvecem egzodusu mladih i stručnih kadrova ka zapadu.Poznat je po najgoroj infrastrukturi u državi.Grad u kom se i u 21 vijeku,građani snabdevaju pijacom vodom po obližnjim česmama balonima i flašama.Grad u kom je prodata(razgrabljena) i poslednja stopa opštinske imovine……

Smoluća
Smoluća
Odgovor za  Tutin321
24 dana ranije

Nije nego sad će nas elma elfic,zukorlićeva druga žena opismenit.sad je ona zamenik ministra za obrazovanje.i pod hitno joj treba dati zvanje akademika. sad buruče po beogradskim minisarstvima,sve joj mahrem do mahrema oko nje sjedi…e, jadni hodzalarizam u kakvu je krizu svijesti uguran…totalno posrnuće uleme iz izus-a.!!!

Zadnja izmjena 24 dana ranije od Smoluća
Tutin321
Tutin321
Odgovor za  Tutin321
24 dana ranije

Necu sa tobom da polemišem,miješaš žabe i babe.Kakve veze sa ovom temom ima muftinica i muftija?Ne poznaješ probleme ove čaršije,verovatno “sljegneš”ponedeljkom,ubandaš piticu i deset i natrag kuci.I tebi sve lijepo i bajno.

Tintu
Tintu
24 dana ranije

Sako Dacic je samo poznat kod njegovih ,,najamnika” što him ode kičma noseći armaturu po baustelicama…. Inače insan sa vrlo nisko razvijenim moralno-etičkim osobinama…Pitajte njegove ,,sinovce” i sve će biti jasno… ima on dosta razloga da igra dobrotvorca,i pravi dzamije s novcem sumnjivog porijekla.
E ako je Tutin po njemu poznat,onda zaluženo može nosit ime GROZNI.
Selam

Malindubrava-pripeč-bać
Malindubrava-pripeč-bać
Odgovor za  Tintu
24 dana ranije

Muamer zukorlic i ferhan sejdovic pokupiše novac sakupljen na donatorskoj večeri za kapiju pešteri i otidoše.786 000 eura,se pokupilo te noci.2014 godine je započeta izgradnja,i odmah se stalo sa daljim radom.gde su pare.okrenuše lopovi pare u privatne fondove.i niko za to ne odgovara.pogledajte našta liči sad bauštela,jedno obično ruglo.osam godina ništa se ne radi…sramota…kako ih bre od boga nije strah.
A sako dacic,kasnije je počeo da pravi sam dvije dzamije i obe vec nekoliko godina okupljaju dzemat i u nima se klanja pet dnevnih namaza.i imaš obraz da kažes pravio od sumnjivog novca.samo zavist govori iz tvog srca i usta.a koliko je samo naše omladine radilo kod njega i napravilo papire.koliko je samo porodica izvukao iz krize zapošljavajuci njihovu djecu.sako je bre zvijezda koja sjaji nad nebom tutina…muamer zukorlic i ferhan sejdovic su crna rupa koja hoće da tutin proguta..e,neće more bogme.titin vole i brane tutinci i sve poštene sandzaklije.

Tintu
Tintu
Odgovor za  Malindubrava-pripeč-bać
23 dana ranije

Nemam ni jednog ,,razlogčića” da govorim na način ,,zavisti i mržnje” kako ti reče.Ti ili neko tvoj ste verovatno radili kod njega za tarifni minimalac. (I to je za sandzacki standard puno para).A ponekad vas je počastio burekom i birijanom i tako vas kupovao. Lojalnost sirotinje je najjeftinija…Kao što rekoh pitajte njegove sinovce iz Biševa.

Djerekare
Djerekare
Odgovor za  Tintu
23 dana ranije

Sako dacić iz biševa(tutina) i rafet košuta iz pripeča(tutina).oba imaju kuće i firme u tutin. zapošljavaju zajedno sada preko 2000 radnika u nemačkoj,sve sa našeg kraja.pola pešteri radi kod njih.samo iz djerekara ima preko 70 radnika.radnici kod njih izlaze 2500 eura neto mesečno.zar je to minimalac.a zukorlic i zena mu se prodadoše za platu manje od 1000 eura mesečno.izdadoše veru za večeru.zločinci i ubice bošnjaka ih zaposlile i daju im platu.znaš li da je vučic uzvikivao u vrijeme genocida u srebrenici da za jednog srbina treba ubiti sto bošnjaka muslimana.sa njim zukorlic sada ,,koji mir i ljubav uspostavio,,.a po pazaru i sandzaku udri svoj narod.pa sad i ovaj napoleon iz bijohana prijeti milom ili silom da preotme dzamije koje nece u službu četničkim zločincima.njihovu silu maltretiranje,udaranje i rušenje svoga naroda veliki Allah nece dopustit…i fikret abdic je tako digao ruku na svoj narod zajedno sa četnicima pa znaš kako je skončao.

Tintu
Tintu
Odgovor za  Djerekare
23 dana ranije

Da bi imao 2500 netto,moraš kod ovih kao što je ,,sako” drljamčit subote i nedelje odnosno 350 sahata mesečno nabubat. ( Dok se kod normalnih za te pare radi 40 sati sedmično ).I onda uzivaj posle 3 godune rada kod ,,saka”po doktorima za kičmu, i urologiju zbog p…nja krvi. Dzaba su takvima 100 dzamija da naprave kad sakate ljude…

Tutinac
Tutinac
24 dana ranije

Najpoznati je po lopovluku opstinara(sda)I divljoj gradnji ,po kradji glsackih listica ,po neispravnoj vodi itd

Живојин
Живојин
23 dana ranije

Па што сте питали Титинца коме је све познато по Тити? Да сте питали Пазарца, он би вам одмах рекао као место за просвећивање Пазараца. 

Roki
Roki
24 dana ranije

Poznat po tome da neće da se vakcionišu

Brat
Brat
25 dana ranije

U frankfurt silni da odeš i pitas ko je sako dacić, više od pola stanovništva frankfurta ce ti ispravno dati odgovor.ko je,šta je, šta radi i odakle je.odakle nego iz tutina.ako ni počemu drugom,onda je po saku daciću poznat i priznat…..a da ne spominjem ferhana sejdovica i druge junake što su i po zatvora bili i za narod svoj se borili.

Zadnja izmjena 25 dana ranije od Brat
Emir
Emir
Odgovor za  Brat
25 dana ranije

I kakve to veze ima sa ovim? Kakvi su oni u Nemačkoj. Pitanje je bilo po ćemu je Tutin prepoznatljiv. Rekao covek istinu

Brat
Brat
Odgovor za  Emir
25 dana ranije

Ona slavna jugoslavija je bila prepoznatljiva po titu.kažu,ja ne pamtim,da dosta svetske populacije tad ako bi ih pitao za jugoslaviju,nije čulo za nju, ali ako bi ih pitao za tita, dali bi potvrdan odgovor.što znači jugoslavija je bila prepoznatljiva više po titu nego po sebi samoj.tako i tutin po saku dacicu.,eto ja zaboravio zukorlica,i on je iz tutina.orlje pripada tutinu.samo da ne bude zabune oko ferhana i zukorlica.oni pokupiše pare za kapiju pešteri i ništa.trune beton i armatura po dugoj poljani.pare otišle podput naput…a sako,jok,započe dvije dzamije i obe završi.i to sa svojim parama i ne diže glavu.a ovi sa tudjim parama i kad naprave nešto,šepure se kao trudan miš po terasi.a koliko su tudje muke propljunuli samo jedan bog zna..tutin je i po njima dvojici prepoznatljiv.,negativno…

Zadnja izmjena 25 dana ranije od Brat
14
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
()
x

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker