Alternativa CG: Zaposleni u Kliničkom centru Crne Gore kupovali diplome u Tutinu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predstavnici grupe građana “Alternativa Crna Gora” još jednom su ukazali na opštepoznati problem kupljenih diploma ističući najnoviji koji se odnosi na radnike Kliničkog centra Crne Gore.

U objavi koju prenosimo intergralno Alternativa je navela:

“Znate li da je 30-tak zaposlenih Kliničkog centra Crne Gore prije par dana otišlo u Tutin da kupe diplome Više medicinske škole, svjesni da je to teško krivično djelo usmereno protiv zdravlja ljudi. Odbijanje države da se suoči sa ovim problemom polako urušava naš sistem. Ne samo obrazovni sistem, već i sve druge.

Veća je vjerovatnoća da Vas u Kliničkom centru primi frizerka ili kozmetičarka nego medicinska sestra sa pravom diplomom. Dok neke medicinske sestre godinama čekaju na Zavodu, neke ‘podobne’ to završe za dan.

Kada jednog dana dođete u bolnicu, a doći ćemo svi, nemojte da se žalite na medicinsku njegu. Možda bi bila bolja da su ti koji Vam je pružaju znali šta rade. Možete im se eventualno obratiti da vas ošišaju ili urade kvalitetan pedikir. Da lijepo izgledate kad Vas…znate već…opreme tamo gdje se ide samo jedan put”.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker