Tutin / Odbornici SDP-a i Grupe građana Bajra Gegića od danas udruženo

Formirana je zajednička odbornička grupa u Tutinu od sedam odbornika, koju čine predstavnici Sandžačke demokratske partije i grupe građana ”Sandžak u srcu, Tutin na prvom mestu” profesora Bajra Gegića, saopšteno je danas.

’’To znači da ćemo od danas delovati udruženo, i da ćemo naše zajedničko delovanje usmeriti ka najboljim interesima građana Tutina’’ navodi se u zajedničkom saopštenju za javnost SDP-a i grupe građana koju predvodi profesor Bajro Gegić.

”Svedoci smo da je posle današnje sednice SO Tutin, većina praktično izgubljena. Naša odbornička grupa, kao što smo ranije i najavili, neće dalje  učestvovati u radu lokalnog parlamenta, sve dok se ne stvore uslovi za uspostavljanje sistema vlasti koji će da odgovori interesima svih građana opštine Tutin.

Smatramo da je trenutno stanje u opštini veoma loše i neodrživo, i mi ćemo izaći sa jasnom platformom za rešavanje nagomilanih problema u opštini Tutin.

Naši prioriteti su usmereni na rešavanje višedecenijskih problema sa kojima se suočava naša opština, kao i na politiku projekata koja bi u mnogome promenila trenutnu tmurnu sliku naše opštine.

Mi smo spremni da pregovaramo sa svim političkim opcijama sa kojima budemo mogli da uspostavimo konsenzus oko ovih prioriteta, i da na taj način formiramo skupštinsku većinu” navodi se u soapštenju za javnost SDP-a i grupe građana koju predvodi profesor Bajro Gegić. (rtvnp)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
2 Komentara
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sam
Sam
15 dana ranije

Sada je posteno da svi ovi iz SDP koji imaju 10-ak funkcija i zapošljenih u Opstini,napuste te funkcije,ili budu isterani sa istih…ne moze ovako na 2-3 stolicee da sjede. To odmah,pod hitno mora da uradi vlast u Tutinu…ane da imdozvoljava ovo ovakvo nevidjeno licemjerstvo. Sjede po Opstini,primaju.plate,a ovde se nesto kao foliraju da su oni za nesto kao,za reforme…gluposti najobičnije.

NekoIzMase
NekoIzMase
Odgovor za  Sam
15 dana ranije

Znači dok su s nama ne pominjemo “10-ak funkacija” i “2-3 stolice”, a čim nam okrenu leđa… 🙂

Isto kao što će Rade preko noći da postane četnik i vi svakako nikada ne bi sa Vučićevim ljudima. 🙂

A ne d’o Bog da Vučko nazove… Ko vas ne zna posljednih 30+ godina, skupo bi vas platio.

2
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
()
x

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker