Tutin / Odbornici SDP-a i Grupe građana Bajra Gegića od danas udruženo

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Formirana je zajednička odbornička grupa u Tutinu od sedam odbornika, koju čine predstavnici Sandžačke demokratske partije i grupe građana ”Sandžak u srcu, Tutin na prvom mestu” profesora Bajra Gegića, saopšteno je danas.

’’To znači da ćemo od danas delovati udruženo, i da ćemo naše zajedničko delovanje usmeriti ka najboljim interesima građana Tutina’’ navodi se u zajedničkom saopštenju za javnost SDP-a i grupe građana koju predvodi profesor Bajro Gegić.

”Svedoci smo da je posle današnje sednice SO Tutin, većina praktično izgubljena. Naša odbornička grupa, kao što smo ranije i najavili, neće dalje  učestvovati u radu lokalnog parlamenta, sve dok se ne stvore uslovi za uspostavljanje sistema vlasti koji će da odgovori interesima svih građana opštine Tutin.

Smatramo da je trenutno stanje u opštini veoma loše i neodrživo, i mi ćemo izaći sa jasnom platformom za rešavanje nagomilanih problema u opštini Tutin.

Naši prioriteti su usmereni na rešavanje višedecenijskih problema sa kojima se suočava naša opština, kao i na politiku projekata koja bi u mnogome promenila trenutnu tmurnu sliku naše opštine.

Mi smo spremni da pregovaramo sa svim političkim opcijama sa kojima budemo mogli da uspostavimo konsenzus oko ovih prioriteta, i da na taj način formiramo skupštinsku većinu” navodi se u soapštenju za javnost SDP-a i grupe građana koju predvodi profesor Bajro Gegić. (rtvnp)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sam
Sam
6 mjeseci ranije

Sada je posteno da svi ovi iz SDP koji imaju 10-ak funkcija i zapošljenih u Opstini,napuste te funkcije,ili budu isterani sa istih…ne moze ovako na 2-3 stolicee da sjede. To odmah,pod hitno mora da uradi vlast u Tutinu…ane da imdozvoljava ovo ovakvo nevidjeno licemjerstvo. Sjede po Opstini,primaju.plate,a ovde se nesto kao foliraju da su oni za nesto kao,za reforme…gluposti najobičnije.

NekoIzMase
NekoIzMase
6 mjeseci ranije
Odgovor za  Sam

Znači dok su s nama ne pominjemo “10-ak funkacija” i “2-3 stolice”, a čim nam okrenu leđa… 🙂

Isto kao što će Rade preko noći da postane četnik i vi svakako nikada ne bi sa Vučićevim ljudima. 🙂

A ne d’o Bog da Vučko nazove… Ko vas ne zna posljednih 30+ godina, skupo bi vas platio.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
2
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker