SPP – Većina članova Opštinskog odbora SDP Tutin prešlo u SPP

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Saopštenje SPP-A : Predsjednik stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić upriličio je prijem za 15-to članu grupu novih članova SPP-a koji su tom prilikom potpisali pristupanje stranci. Riječ je o uglednim građanima Tutina i okoline od kojih je većina bila među članovima Opštinskog odbora SDP Tutin.

55BCA4E9 D10F 480B BE75 16BC13DF59A6

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Predsjednik SPP-a je tom prilikom uz dobrodošlicu istakao da ova stranka ovim pokazuje širom otvorena vrata za sve kvalitetne ljude iz drugih stranaka, a ovo grupno učlanjenje ocijenio je kao činjenicu da najvredniji prepoznaju programski, kadrovski i politički kvalitet SPP-a.

spp tt 5

Prisutni su, izrazivši zadovoljstvo zbog toplog prijema, istakli su da SPP-u pristupaju bezuslovno i sa ubjeđenjem, a od stranke traže promjenu vlasti u Tutinu stavljajući sve svoje resurse na raspolaganje tom cilju, naglašavajući da ih je ovoj stranci privukla činjenica izuzetnog poštovanja ljudskog dostojanstva, što oni jako cijene, a ušta ih je uvjerila komunikacija sa predsjednikom Opstinskog odbora SPP Tutin Zaimom Redžepovićem.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

spp tt 4

Također su kazali da je ovaj čin, između ostalog, rezultat poziva SPP na nacionalno jedinstvo i formiranje jedinstvene bošnjačke liste koji su, nažalost, druge dvije stranke odbile.

Informativna služba SPP

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker