SDA Sandžaka – Poslušnici Vučićevog režima okupljeni u SPP-u

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Stranka demokratske akcije Sandžaka preko 30 godina se kroz institucije sistema zalaže za unapređenje položaja i prava Bošnjaka na ovim prostorima. Svim građanima staje u zaštitu i pruža im podršku kod kršenja Ustavom i zakonima garantovanih prava. O radu i zalaganju predstavnika ove partije najbolje govore rezultati koje je ostvarila u protekle tri decenije.

Tutin kao bedem SDA SANDŽAKA predmet je svakodnevnih kritika, prozivki i ljaganja, a uglednim funkcionerima SDA Sandžaka u ovom ogranku svakodnevno se iscrtavaju mete na čelo preko društvenih mreža, što je dovoljan pokazatelj destruktivnih ambicija kojim se vode poslušnici Vučićevog režima okupljenih u SPP.

Nedavnim napadima, optužbama i klevetama na račun Adnana Šehovića koji je i član Glavnog odbora SDA Sandžaka, funkcioneri SPP-a su javno pokazali svoju nemoć i mržnju, pozivajući na odmazdu i diskreditacije ličnosti uglednih članova naše stranke.

Pozivamo sve državne organe da reaguju na ove opasne društvene pojave koje se sve više šire. Mi ne smijemo dozvoliti da kancer zauzima prostor u našem okruženju i potrebno ga je izolovati što prije, a vrijeđanje Bošnjaka i članova naše stranke nećemo dozvoliti.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
dikodikic
dikodikic
1 godina ranije

Nazalost i dalje srljate vi SDA. A nek je tako jer Vasa nesposobnost u vodjenju Bosnjaka je katastrofalna. Bar vidimo da nemate nikakvu incijativu za pomirenje Bosnjaka na ovom podruciju osim sto kopate sve veci jaz. Mi , Bosnjaci to znamo. Oni koji su natjerali da budemo manjina na svojoj zemlji I koja nam je pocijepala Islamsku zajednicu.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker