Redžepović: Niko nema većinu, vrtimo se oko čovjeka kojem niko ne smije da se zamjeri

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U Tutinu je održana peta redovna sjednica Skupštine na kojoj je izglasan budžet za 2021. godinu. Rasprava po ovoj tački je trajala puna tri ipo sata, a odbornici Stranke pravde i pomirenja (SPP) su imali mnogo pitanja i konstatacija.

zaim redzepovic 11 696x469

{module Oglas 1 – 2020}

Govoreći o budžetu opštine Tutin za 2021. godinu, odbornik Zaim Redžepović je istakao da podržava svaki dobar projekat, te da spor može postojati samo oko načina na koji se to radi.

“Ja sam apsolutno za to da se invesitraju ove stvari koje se pominju, ja sam isto kao i svi vi gledao i stranu gdje su prihodi i stranu gdje su rashodi. Jasno mi je da treba naše centre urediti i to je dio našeg političkog programa i vjerujem da je san svakog tutinca ovdje da treba da se uloži u sport i u ribarićki kraj, i u pešterski kraj, i Delimeđe, i Ljeskova, dole gdje je Crkvine, ne možemo mi oko toga da se sporimo. Mi možemo da se sporimo samo oko načina na koji se to radi i niko ovdje ne spori projekte, projekti su uvijek sjajni, ja nikada nisam vidio loš projekat, samo je stvar da li se projekat realizuje, da li je realan, da li služi za političku kampanju ili za nešto drugo”, rekao je Redžepović.

{module Oglas 0 – 2020}

Redžepović je odbonicima vlasti poručio da ih je dosta puta slušao kako pominju političku kampanju SPP-a i da m mu je milo što im se ona ne sviđa.

“Da Bog sačuva da se moja politička kampanja svidjela vama iz vlasti, tama posla i da se meni svidjela vaša kampanja i ja mislim da je to skroz normalno. Šta ima da vam nabijam na nos što mi se ne sviđa šta ste vi radili i kampanji, nisam ni ja ništa radio da se vama svidi u kampanji, ja sam radio da predstavim moj politički program koji sam mislio da sprovede, dobio sam 30% podrške da radim na tome, nažalost ne sa pozicije vlasti nego iz opozicije. To ne znači da ne mogu ništa, mogu da vam svaki put ukažem šta je dobro, šta nije dobro a građani neka cijene opet. Mi smo došli do toga da ovdje niko nema apsolutnu većinu i vrtimo se oko jednog čovjeka kojem niko ne smije da se zamjeri, ne smijemo ni da mu kažemo da je on i odbornik i izvršna vlast, što mu to ne kažete, neće moći, od naredne skupštine to mora da se promijeni”, rekao je Redžepović.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker