Ljajić: Ribariće je potencijal razvoja tutinskog kraja

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Odnivač Sandžačke demokratske partije, potpredsjednik vlade i ministar Rasim Ljajić poručio je na predizbornom skupu Ribarićanima da glasaju, racionalno a ne emocionalno, te da su rezultati jedino mjerilo svakog rada.

mi volimo rasima 696x469

{module Oglas 1 – 2020}

”Naš politički program jesu novi putevi, nove bolnice, nove škole, ambulante… Naš politički program jeste bolje Ribariće! Mi nikad nismo obećavali više nego što možemo da uradimo. Ne kažem da ćemo moći sve vaše probleme da riješimo, to nije realno, ali da vidite očigledan pomak, da smo napravili konkretan napredak, to vam garantujem”, kazao je Ljajić u Ribariću.

Ljajić je istakao da je potrebno iskoristiti prirodne potencijale i dobar geografski položaj Ribarića za ekonomski, turistički i svaki drugi razvoj tutinskog kraja. On je podsjetio da je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija do sada uložilo 300 hiljada evra u izgradnju Pazarske plaže istakavši da će se ti radovi nastaviti.

viber image 2020 06 16 07 28 32 800x531

{module Oglas 0 – 2020}

”Završićemo stazu za ribolovce da mogu da se održe razna takmičenja. Suština je da privučemo ljude. Ko god dođe trošiće novac ovde i videćete napredak vrlo brzo. Hoću da se bavimo Ribarićem isto koliko Tutinom i Pazarom. Hoću da poslije godinu ili dvije dana naše ozbiljne vlasti vi vidite da vas nismo prevarili i da vaš glas niste uzaludno bacili. Mi nikakvu vlast ovde do sada nismo imali. Imali smo malo prostora gdje je Pazar vlasnik zemljišta u Ribariću i tu pravimo plažu. Kad osvojimo vlast u Tutinu, pravićemo čitav niz drugih turističkih sadržaja. Cilj nam je da dovodimo ovde ljude, da zadržimo turiste koji idu na more, da barem nekoliko sati ili dan provedu u Ribariću. Naša politika i naš program jeste život ljudi, a cilj da poboljšamo kvalitet života svakog čoveka i da za ovu djecu nešto ostavimo. Sve bude i prođe, ostaje ono što napravimo i što uradimo”, kazao je Ljajić.

Ljajić je na promociji liste ”Za evropski Tutin – dr Kemal Ćorovoć”, koja će na lokalnim izborima u Tutinu biti pod rednim brojem 2, rekao prisutnima da ne daje obećanja koja ne može da ispuni i poručio: ”Moje najveće obećanje jeste da zasučem rukave zajedno sa vama da radim. Stalo mi je da napravimo nešto u Tutinu, da napravimo nešto u Ribariću, ali to možemo da uradimo zajedno i ukoliko naše učešće u vlasti u Tutinu bude veće”.

U ime domaćina, skupu u Ribariću su se obratilu dr Emir Biševac i kandidat za narodnog poslanika u Skupštini Srbije, Fazila Ferizović Berović.

Izvor: RTV Novi Pazar

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex