Hot – Zlonamjerne neistine vezane za rekonstrukciju puta N.Pazar – Tutin

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Kenan Hot , predsjednik Opštine Tutin – Skandalozno je da se ovih dana u medijima, a i u Skupštini R. Srbije u susret parlamentarnim i lokalnim izborima koji će se održati u proleće vrlo zlonamerno iznose neistine vezane za rekonstrukciju puta Novi Pazar – Tutin.

49596062 1995027243918803 7355734271585157120 o

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Da li je po sredi neznanje i nepoznavanje zakona, ili prikupljanje jeftinih političkih poena? Očigledno je da je oboje u pitanju.

Opština Tutin je odmah nakon potpisivanja sporazuma izmedju predsednika Republike Srbije i Turske, a po zahtevu Ministarstva infrastukture i gradjevinarstva u avgustu 2018. godine, na lokalnom parlamentu donela odluku o izradi Plana detaljne regulacije ( PDR – a) za pomenuti put.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Napominjem da Opština Tutin ne izradjuje Plan detaljne regulacije ( PDR), već je to obaveza Instituta za puteve Beograd, koji je po mojim informacijama u završnoj fazi. I očekujem da se PDR donese u prvoj polovini februara.

To ni u kojem slučaju ne znači da Opština Tutin usporava početak radova. Radovi će početi u rano proleće, potpisani su svi sporazumi i obezbedjena finansijska sredstva, kako je najavila ministarka Mihajlović.

Podsećam i to da je dugogodišnje zalaganje rahmetli Šemsudina Kučevića, još od 2009. godine u najvećoj meri dovelo do realizacije ovog projekta.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker