Bajro Gegić: Status Sandžaka i Bošnjaka ozbilja pitanja koja se ne mogu rešavati na neozbiljan način

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Bivši narodni poslanik i funkcioner SDA Sandžaka, Bajro Gegić ocenio je da su pitanja statusa Sandžaka i Bošnjaka „ozbiljna pitanja i ne mogu da se rešavaju na neozbiljan način“.

BajroGegic 678x381

{module Oglas 2019 – U članku 1}

-Do sada su o tome pričali pojedinci, koji su sebi davali za pravo da će to da reše.

Ta pitanja moraju da se rešavaju na delotvoran način i samo ako se postigne opšti konsenzus svih faktora na prostoru Sandžaka.

Kad to bude moguće, onda će o tome moći da se govori na ozbiljan način. Dok ne postignemo konsenzus, niko ozbiljno neće da nas shvati – naglašava Gegić i dodaje da „sve priče o Sandžaku i Bošnjacima su manipulacija emocijama građana i zloupotreba tih tema za sticanje sitnih dnevnopolitičkih poenat“.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Gegić je u psoednjem mandatu bio poslanik u republičkom parlamentu.

Pre toga bio je državni sekretar u Ministarstvu prosvete i u jednom mandatu predsednik opštine Tutin. Višegodišnje nesuglasice sa rukovodećim ljudima u SDA Sandžaka i odluka da na predstojećim lokalnim izborima predvodi grupu građana „Tutin na prvom mestu“, doveli su, pre nekoliko meseci, do njegovog isključenja iz stranke.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.