Numanović: Napao me je lokalni tajkun, dobro umrežen sa vlastima

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Direktor i glavni i odgovorni urednik Sandzačke tv mreže iz Tutina Amir Numanović rekao je danas da još nema nikakve informacije o tome šta su konkretno nadležni organi uradili po njegovoj prijavi da ga je napado sugrađanin.

amir numanovich

{module Oglas 1 – 2020}

Numanović je radiju Sto plus rekao da ne očekuje da će državni organi preduzeti bilo šta tim povodom, jer je “napadač lokalni tajkun, dobro umrežen sa lokalnim i državnim vlastima”.

“Mislim da će opstrukcijom ovaj slučaj biti stavljen ad akta. Imam pravo da se nadam, ali praksa govori ovo što tvrdim“, rekao je Numanović.

On je podsetio da ga je taj sugrađanin napao nezadovoljan prilogom koji je ova televizija emitovala sredinom juna ove godine.

{module Oglas 0 – 2020}

“Mi smo otkrili način na koji novac koji se prikuplja od građana za izgradnju puteva završava u rukama pojedinih opštinskih funkcionera. To smo predstavili na primeru sela Dobri dub, ali istim modelom je bez traga nestao i novac meštana sela Melaje, koji su prikupili 126 hiljada evra za izgradnju puta i 21 hiljade evra za igradnju seoske rasvete”, rekao je Numanović.

On tvrdi da se svi radovi plaćaju iz opštinskog budžeta, a da novac građana nestaje bez traga.

“Zanimljivo je da čovek koji me je napao nije nigde pomenut, niti je bio meta našeg priloga. Međutim, kasnije smo saznali da je on bio jedan od učesnika u prikupljanju dobrovoljnih priloga meštana za izgradnju puta u selu Dobri dub”, rekao je Numanović.

Napad na njega, koji su osidila novinarska udruženja, desio se pre dve nedelje u ulici Sportskoj, tako što mu je taj sugrađanin iz vozila uputio brojne psovke i pretnje, a nakon toga izašao iz automobila i pokušao fizički da se obračuna sa njim.

(Radio stoplus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker